Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ξεκινάει αύριο στις Σέρρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα βολλευ των παλαιμάχων.Συμμετέχει και η ομάδα των παλαιμάχων του Μοσχάτου.


Το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Παλαιμάχων διεξάγεται στην πόλη των Σερρών  από 10 έως 12  Ιουνίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Κλειστά Γυμναστήρια της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, Ομονοίας του Δήμου Σερρών και στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ.
Είκοσι περίπου ομάδες βόλλεϋ και 250 περίπου άτομα θα έρθουν από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες.
Ο Δήμος Σερρών συνδιοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την ομάδα ΕΛΠΙΣ ΑΣ Σερρών και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Βόλλεϋ Αττικής.

Ο Μοσχατιώτης Πρόεδρο της Επιτροπής Παλαιμάχων Νεκτάριος  Χαλβατζής ευχαρίστησε τον Δήμο Σερρών και όλους τους συνδιοργανωτές, τόνισε ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου και οι παλαίμαχοι του αθλήματος με την συμμετοχή τους επισημαίνουν ότι πρέπει να παραμείνεις αθλητής σε όλη σου την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad