Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

2η θεση στο σύνθετο ομαδικό η ομάδα του Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου στον αγώνα της Α' Φάσης Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Δ΄ κατηγορίας (παγκορασίδων)που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης»

Ο αγώνας της Α.Ε.Σ.Γ.Α των παγκορασίδων ολοκληρώθηκε με επιτυχία, 2η θεση στο σύνθετο ομαδικό, πολλα μετάλλια και διπλώματα.
Συγχαρητήρια σε όλους 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (11-12 Ιουνίου 2016) στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης» η πρώτη φάση ρυθμικής γυμναστικής (από την Α.Ε.Σ.Γ.Α. υπό την αιγίδα της ΕΓΟ Δ’ κατηγορίας Παγκορασίδων) με την συμμετοχή 164 αθλητριών και 34 ομάδων.
Στο ομαδικό, την 2η κατέκτησε ο Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ. με τις αθλήτριες Κουζούπη Εύη, Τσολαρίδου Σοφία, Κλεισούρα Ευτέρπη, Καλλιγέρη Κλαούντια,Χαϊκάλη Μάλαμα Μαρία, Ζαχαράτου Αφροδίτη, Σινοπούλου Νεφέλη, Ζαχαράτου Λυδία.
Νικήτρια στο σύνθετο ατομικό στην Δ2 κατηγορία αναδείχθηκε η Κουζούπη Εύη.
Η Κουζούπη Εύη επίσης κατέκτησε την 1η θέση στην μπάλα, την 4η θέση στο στεφάνι και στο Χ.Ο. και την 5η θέση στο σχοινάκι.
Η Τσολαρίδου Σοφία κατέκτησε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό , την 1η θέση στην μπάλα, την 3η θέση στο στεφάνι και την 8η θέση στο Χ.Ο..
Η Κλεισούρα Ευτέρπη κατέκτησε την 6η θέση στο στεφάνι και την μπάλα και η Χαϊκάλη Μαριτένια την 7η θέση στο στεφάνι.
Συγχαρητήρια σε όλους μας !!!!! Συνεχίζουμε δυνατά και πάμε για τον τελικό.....
Α.Ε.Σ.Γ.Α.: Αποτελέσματα Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad