Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Την 2η θέση κατέκτησε στο σύνθετο ομαδικό η ομάδα του Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου στον αγώνα της Tελικής Φάσης Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Δ' Παγκορασίδων Α-Γ-Ε περιφερειών που έγινε στο Κλειστό της Γλυφάδας. Νικήτρια στο σύνθετο ατομικό στην Δ2 κατηγορία αναδείχθηκε η Κουζούπη Εύη,2η η Τσολαρίδου Σοφία στο σύνθετο ατομικό στην Δ1.



Με πολλά χρυσά, ασημένια , χάλκινα μετάλλια και θέσεις στις οκτάδες και οι παγκορασίδες μας !!!!
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (25-26 Ιουνίου) στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" η τελική φάση ρυθμικής γυμναστικής Δ’ κατηγορίας (Παγκορασίδων) με την συμμετοχή 167 αθλητριών και 39 ομάδων.

Στο ομαδικό, την 2η κατέκτησε ο Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ. με τις αθλήτριες Κουζούπη Εύη, Τσολαρίδου Σοφία, Ζαχαράτου Αφροδίτη, Κλεισούρα Ευτέρπη, Καλλιγέρη Κλαούντια, Χαϊκάλη Μάλαμα Μαρία, Ζαχαράτου Λυδία, Σινοπούλου Νεφέλη,.

Νικήτρια στο σύνθετο ατομικό στην Δ2 κατηγορία αναδείχθηκε η Κουζούπη Εύη.
Η Κουζούπη Εύη επίσης κατέκτησε την 2η θέση στην μπάλα, την 3η θέση στο στεφάνι, την 4η θέση στο Χ.Ο. και την 6η θέση στο σχοινάκι.
Η Τσολαρίδου Σοφία στην Δ1 κατηγορία κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό , την 1η θέση στην μπάλα, την 3η θέση στο στεφάνι, την 5η θέση στο Χ.Ο. και τη 8η θέση στο σχοινάκι.
Η Ζαχαράτου Αφροδίτη στην Δ1 κατηγορία κατέκτησε την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 5η θέση στο στεφάνι.
Η Κλεισούρα Ευτέρπη στην Δ2 κατηγορία κατέκτησε την 7η θέση στο στεφάνι και το σχοινάκι.
Η Χαϊκάλη Μαριτένια στην Δ1 κατηγορία κατέκτησε την 5η θέση στην μπάλα.
Η Ζαχαράτου Λυδία στην Δ1 κατηγορία κατέκτησε την 5η θέση στο Χ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad