Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Επισκοπή και Φωστήρας.

Σε ένα ματς με “τρελό” ρυθμό Επισκοπή και Φωστήρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι
με 1-1 σκορ με τους Ρεθυμνιώτες να κάνουν μεγάλο δώρο στην ομάδα του ΟΦΗ.
Πολύ καλός ρυθμός και για τις δύο ομάδες με τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν όμως εκατέρωθεν να μην αποφέρουν κάτι και με Επισκοπή και Φωστήρα να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0 στο σκορ. Πρώτη σημαντική στιγμή για τον Φωστήρα στο 15′ με τον Ζαγοριανό να εκτελεί το φάουλ τον Γεωργίου να κάνει την απόκρουση, την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να βγαίνει εν τέλει κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα η Επισκοπή “απάντησε” στις ευκαιρίες όταν έγινε η βαθειά μπαλιά ο Μπάτζεφ βγήκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 30′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά όταν βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Γούλα να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε μόλις άουτ. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για την ανάπαυλα, ο Στάμος θα εκμεταλλευτεί μια αδράνεια στην άμυνα των ρεθυμνιωτών θα καταφέρει να βρει δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του ίδιου στην αρχή της φάσης.
Ο Φωστήρας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έχασε πολύ καλή ευκαιρία όμως ο Γεωργίου με διπλή προσπάθεια κράτησε το “μηδέν”. Η Επικοπή δύο λεπτά αργότερα βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μηνά να βγάζει τη σέντρα από δεξιά αλλά ο Μίλιτς στην κίνηση να μην μπορεί να απειλήσει. Ο Φωστήρας αμέσως μετά βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ντάφλας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Πριν καλά – καλά “κοπάσουν” οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων η Επισκοπή βγήκε γρήγορα στην επίθεση και έκανε το 1-1 με κεφαλιά του Νίκου από κοντά σε ένα δεύτερο μέρος που ξεκίνησε με τρελό ρυθμό. Μάλιστα οι “κυανόλευκοι” απείλησαν άλλες δύο φορές στα επόμενα λεπτά με τους Νίκου και Μηνά αλλά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο ρυθμός έπεσε κάπως έπειτα με την αγωνία και για τις δύο ομάδες να ανεβαίνει όσο περνούσαν τα λεπτά. Το 1-1 παρέμεινε τελικά με την Επισκοπή να πραγματοποεί σπουδαία εμφάνιση και τον Φωστήρα να χάνει έδαφος στη διεκδίκηση της ανόδου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Επισκοπή: Γεωργίου, Καψιώτης, Νίκου, Παπαδήμα, Χαλκιαδάκη, Μπάτζεφ, Γούλας (69′ λ.τ. Σίσκοφ), Ιβάνοφ (90′ Πάττας), Μίλιτς, Μηνάς, Ντινιωτάκης (90′ Μανωλακάκης)
Φωστήρας: Γιόρας, Καλημέρης (74′ Καϊμακαμούδης),, Κόπελας, Νικολόπουλος,  Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Σκάρος, Όγκμποε, Στάμος (55′ Ταχματζίδης), Ζαγοριανός (90′ Γεροκωνσταντής)
http://www.grandsport.gr/415639/megali-emfanisi-apo-tin-episkopi-1-1-me-ton-fostira/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad