Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Κρόνος Αγίου Δημητρίου:Κύριοι του Ίκαρου Καλλιθέας, το δελτίο τύπου που εκδώσαμε αφορούσε την αντιαθλητική συμπεριφορά αθλητή σας του εφηβικού και την αδιαφορία σας για το συγκεκριμένο συμβάν. Εσείς όμως επιλέξατε τον αντίλογο με λάσπη, ψευδείς και παραπλανητικές αναφορές σε θέματα άσχετα με το συμβάν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κύριοι
Επειδή και οι δύο σύλλογοι τοποθετούνται δια μέσω δημόσιου διαλόγου, δηλ. μέσω ανακοινώσεων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω αναφορικά με το λιβελογράφημα του Ικάρου Καλλιθέας ενάντια στο σωματείο μας :

1) Σας τιμά το γεγονός ότι ενδιαφερθήκατε για την υγεία του αθλητή Γιώργου Τάτση και ρωτήσατε στο σχολείο που φοιτά, και ευχόμαστε να είναι το παιδί πάντα καλά, αλλά ο δικός μας αθλητής του εφηβικού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΤΣΗΣ (και όχι Γιώργος) είναι καλύτερα μιας και πριν πέντε ημέρες βγήκε από το νοσοκομείο με αφαίρεση σπλήνα μετά από ολική ρήξη. Καλό είναι το ενδιαφέρον, αλλά πρώτα να ξέρουμε το όνομα του αθλητή και μετά να προφασιζόμαστε ενδιαφέρον για την υγεία του.
Και αν ακόμη "κατά λάθος" αναφέρετε τον αθλητή μας ως Γιώργο, ουδέποτε ενδιαφερθήκατε, όπως ισχυρίζεστε για την υγεία του ρωτώντας στο σχολείο, διότι η μητέρα του είναι στέλεχος του συγκεκριμένου σχολείου, κι αν μη τι άλλο θα είχε ενημερωθεί για το "ενδιαφέρον σας".
2) Αν αισθάνεστε την ανάγκη για εσωτερική κατανάλωση να διαφημίζετε με τόση λεπτομέρεια, τις περγαμηνές σας και τις διακρίσεις σας ως σύλλογος μπορείτε να το κάνετε, αλλά δεν μας αφορά, αν ενδιαφερθούμε για τις επιτυχίες σας μπορούμε να ανατρέξουμε στο αρχείο μας. Οι επιτυχίες δεν είναι πάντα συνδεδεμένες με ήθος και αθλητική άμιλλα.
3) Σε ότι αφορά τις επικρίσεις σας για την αποχώρηση προπονητή του γυναικείου, να σας ενημερώσουμε ότι η αποχώρηση του έγινε με επιστολή παραίτησης και τίποτα περισσότερο, άρα ή ανενημέρωτοι είστε ή συκοφάντες.
4) Η αναφορά σε «κρατικοδίαιτους συλλόγους», για άλλη μια φορά σας βρίσκει συκοφάντες, μιας και η οποιαδήποτε επιχορήγηση γίνεται με μοριοδότηση και αφορά όλους τους συλλόγους των δήμων που το ζητούν.
5) Δεν μας ζητήθηκε επίσημα ποτέ το βίντεο του αγώνα. Ο μοναδικός που είχε το βίντεο ήταν ο πατέρας του αθλητή, τον οποίο ποτέ δεν ενοχλήσατε για να σας το δώσει. Αν και δεν χρειάζεται το βίντεο για κάτι που είδε όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο, και για τη συγκεκριμένη ενέργεια ο αθλητής σας αποβλήθηκε και στο τέλος του αγώνα κρατήθηκε το δελτίο του από τους διαιτητές.
Κύριοι του Ίκαρου Καλλιθέας, το δελτίο τύπου που εκδώσαμε αφορούσε την αντιαθλητική συμπεριφορά αθλητή σας του εφηβικού και την αδιαφορία σας για το συγκεκριμένο συμβάν. Εσείς όμως επιλέξατε τον αντίλογο με λάσπη, ψευδείς και παραπλανητικές αναφορές σε θέματα άσχετα με το συμβάν.
Οι υγιείς πρεσβευτές του αθλητισμού δεν δηλώνουν ποτέ, αλλά ούτε αντιμετωπίζουν ένα άλλο σωματείο ως εχθρικό, και ειδικά ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου.
Με σεβασμό στην Ιστορία, στους αθλητές και στον κόσμο του Ικάρου Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Δηλώσεις του Σπύρου Βελλινιάτη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος τον ανακάλυψε στα Σεπόλια.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com