email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Απάντηση Ικαρου Καλλιθέας στην κατάπτυση ανακοίνωση του Κρόνου Αγ. Δημητρίου.

Απάντηση Ικαρου Καλλιθέας στην κατάπτυση ανακοίνωση του Κρόνου Αγ. Δημητρίου.
Κύριοι του Κρόνου
Είστε αλήθεια πολύ μικροί και σαν παράγοντες αλλά και σαν παιδαγωγοί.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ είναι ένα κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού με παράγοντες και αθλητές που επί χρόνια κοσμούν το άθλημα με το ήθος τους και το αθλητικό τους ανάστημα. Δεκάδες αθλητές του έχουν τιμήσει τις Εθνικές Ομάδες και αγωνίζονται σήμερα σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες.
Το ήθος που επικαλείστε ίσως δεν είναι αρκετό για να διατηρήσει στις τάξεις σας φερέλπιδες αθλητές και κάθε χρονιά αρκετοί από αυτούς χτυπούν την πόρτα μας και δεν θα θέλαμε να συμμεριστούμε την άποψη τους για τις συνθήκες λειτουργίας σας.
Σεβόμαστε απόλυτα κάθε αθλητή, κάθε μικρό παιδί και θλιβόμαστε για την εξέλιξη των πραγμάτων, για την οποία ο ΙΚΑΡΟΣ δεν έχει καμία ευθύνη. Επικρίνουμε δε την συμπεριφορά του αθλητή μας.
Από την πρώτη στιγμή ενδιαφερθήκαμε για την υγεία του αθλητή σας , Γιώργου Τάτση λαμβάνοντας ενημέρωση από ανθρώπους μας στο σχολείο όπου φοιτά.
Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράσταση μας στο παιδί και στους γονείς του και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.
Ζητήσαμε το Video του αγώνα για να δούμε τα πραγματικά γεγονότα και να επιληφθούμε του συμβάντος αλλά μέχρι και σήμερα έχετε αρνηθεί.
Ίσως τα γεγονότα είναι λίγο διαφορετικά..
Ο ΙΚΑΡΟΣ και ο επίτιμος Πρόεδρος του δέχτηκε λεκτικό προπηλακισμό με αχαρακτήριστες εκφράσεις, στο ημίχρονο του δεύτερου μεταξύ μας αγώνα.
Παράγοντες που κρίνουν εύκολα σήμερα , θα πρέπει να έκριναν διαφορετικά και με άλλα ηθικά κριτήρια όταν έφευγε προπονητής τους της γυναικείας ομάδας, χωρίς καμία κάλυψη και με πολύ σοβαρές καταγγελίες.
Κύριε Πρόεδρε θα έπρεπε να στηλιτεύετε συμπεριφορές ακραίες όπως αυτή του παράγοντα σας Κου Κράνη, ο οποίος εκτός των άλλων μας απείλησε ότι πλέον είμαστε «εχθρικό σωματείο» και να μην ξαναπλησιάσουμε την περιοχή.
Ο ΙΚΑΡΟΣ στάθηκε όρθιος απέναντι
1ον) Στην επί χρόνια επίθεση του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ.
2ον) Στην μεγάλη ρήξη με την διαιτησία της ΕΣΚΑΝΑ, που έπαιξε βασικό ρόλο στην διάλυση της.
3ον)Επί χρόνια ήρθε σε ρήξη με τον Δήμο Καλλιθέας γιατί κάνει αθλητισμό και όχι πολιτική και έχει αδιαπραγμάτευτες αρχές.
4ον)Ήρθε σε αντίθεση με πολλές ομάδες που εθίγει η εξουσία τους στον Δήμο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Σε αντίθεση με όλους στάθηκε όρθιος και πέτυχε κάτι που δεν έχει προηγούμενο
1ον) 15 χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες
2ον) 3 Κύπελλα ΕΣΚΑΝΑ
3ον) 4 χρόνια στην Α1-7ος στην Basket League την σεζόν 2012-2013
4ον) 10 συνεχόμενα χρόνια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα
5ον) 4 συνεχόμενα χρόνια βραβείο ήθους στην Basket League
6ον) Τεράστιο πολιτιστικό έργο
7ον) Πάρα πολλοί αθλητές του στις Εθνικές Ομάδες
Αγαπητοί Κύριοι είναι διαφορετικό να είσαι κρατικοδίαιτος με την απόλυτη στήριξη του Δήμου από το να έχεις τα προβλήματα του ΙΚΑΡΟΥ.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ και πέτυχε κάτι μοναδικό για το Ελληνικό Μπάσκετ την περίοδο 2015-2016. Να μείνει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία έχοντας 10 παίχτες 16-17 χρονών βασικούς.
Σχετικά με την απειλή του παράγοντα σας, να γνωρίζετε ότι ο ΙΚΑΡΟΣ δεν σας έχει ανάγκη!
Σας έσωσε μια φορά από το να αγωνίζεστε στα τοπικά Πρωταθλήματα με το ήθος και την αξιοπιστία του αγωνιζόμενος με τον Αρίωνα. Όμως σίγουρα ξεχνάτε εύκολα..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Παράγοντες και Προπονητές του Μπάσκετ.
Και πάλι με σεβασμό στην Ιστορία, στους αθλητές και στον κόσμο του Κρόνου που κάποιοι παράγοντες σας δεν σέβονται.
ΥΓ Σας δηλώνουμε ότι αν δεν μας δώσετε το Video του αγώνα χωρίς περικοπές, θα είστε απλώς συκοφάντες.Διαβάστε και το δελτίο τύπου του  Κρόνου Αγ. Δημητρίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στο κλειστό Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα, και μεταξύ της εφηβικής ομάδας του "ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ" και της αντίστοιχης του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, διεξήχθη ο ημιτελικός αγώνας των play off της Α' κατηγορίας εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.
Στον αγώνα αυτό, όσοι εκ των μελών του ΔΣ του "ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ", αλλά και γονείς και φίλαθλοι, που βρεθήκαμε εκεί, γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς αντιαθλητικής συμπεριφοράς ορισμένων αθλητών του ΙΚΑΡΟΥ, με κορύφωση το αναίτιο γρονθοκόπημα του αθλητή με το Νο 19, κατά του αθλητή της ομάδας μας Κωνσταντίνου Τάτση, που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του αθλητή στο παρκέ και στη συνέχεια την ακατάπαυστη ρινορραγία και την διακομιδή του στο νοσοκομείο, καθ' υπόδειξη του ιατρού του αγώνα.
Ευτυχώς, μετά το συμβάν, επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και απ' τις δύο ομάδες και πρυτάνευσε η λογική, αν και ο πατέρας του υπαίτιου αθλητή, προσπάθησε από την κερκίδα να πυροδοτήσει εκ νέου την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με ύβρεις κατά των μελών του ΔΣ του "ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ", που είχαν σπεύσει να κατευνάσουν τα πνεύματα.
Μετά από μια πορεία 40 ετών στο μπάσκετ, αθλητές του ΚΡΟΝΟΥ, ουδέποτε συμπεριφέρθηκαν μ' αυτόν τον τραμπουκικό τρόπο σε αντιπάλους, πόσο μάλλον σε τμήματα εφήβων που στελεχώνονται από νέα παιδιά.
Ανέκαθεν, κύριο μέλημα του ΚΡΟΝΟΥ ήταν πρώτα η διαπαιδαγώγηση και η αθλητική άμιλλα και μετέπειτα η εκμάθηση του αθλήματος και η νίκη.Ποτέ αθλητές με τέτοιο ήθος και συμπεριφορά δεν παρέμειναν στο σύλλογο, ανεξάρτητα αν είχαν να προσφέρουν αγωνιστικά η όχι.
Μάλλον το ίδιο δεν συμβαίνει στον συγκεκριμένο σύλλογο και φαίνεται ότι το κύριο μέλημα του είναι η νίκη, η προβολή και η "παραγωγή" αθλητών, άσχετα με το ήθος τους και την εν γένει συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους.
Δυστυχώς, από εκείνη την ημέρα και μετά, κανείς από τους υπεύθυνους του ΙΚΑΡΟΥ δεν ενδιαφέρθηκε για την πορεία της υγείας του αθλητή μας, κι αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα, αλλά και φανερώνει το πως αντιμετωπίζει τους αθλητές ο εν λόγω σύλλογος και πως αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό εν γένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο...Έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη  107-109,Μοσχάτο...Έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Ακόμα ένας όμορφος γάμος και βαπτισούλα απο τα χεράκια μας...ενα όμορφο νυφικό,οπως το ονειρεύτηκε η υπέροχη Δέσποινα,ακόμα πιο όμορφα τα βαπτιστικά που επέλεξε η γλυκιά νονά,το κατάλληλο σετ για τους κουμπάρους,και ένας ρομαντικός στολισμός με πολλά διακοσμημένα σημεία ,ολα εναρμονισμένα μεταξύ τους και ολα δια χειρός..Wear M. ...κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα...

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Home PageNav Display

Home Recent Posts Display

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

Follow by Email

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Pages

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Popular Posts