Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ


Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη συγκέντρωση της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της αγαπημένης μας ΑΕ Μοσχάτου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Ή τεράστια προσέλευση του κόσμου που αγαπάει και νοιάζεται για την ομάδα,μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία,και δείχνει πως υπάρχει προοπτική.
Εξ'αρχής πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε.
Ή συγκέντρωση της Παρασκευής το επιβεβαίωσε.
Είναι πολύ σημαντικό για μας το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας,σε πολύ δύσκολους καιρούς..
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου,τόσο για την παρουσία του, που είναι πολύ σημαντική για μας,όσο και για τη δέσμευσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες για διάλογο με όλες τις πλευρές.
Είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μας,πως θέλουμε να ενώσουμε όλους όσους αγαπάνε και νοιάζονται για την ομάδα μας, και όχι να σπείρουμε διχόνοια.
Ευχαριστούμε πολύ και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας που ήρθαν στη συγκέντρωση μας.
Τον πρόεδρο του δημ.συμβουλίου Αντώνη Μπούτση.
Τους δημ.σύμβουλους Γιάννη Σάββα, Δημήτρη Κόλλια, Γιώργο Φελλά, Παναγιώτη Χατζηαντωνίου, Βαγγέλη Κοτζαμπασάκη, Δημήτρη Ζώταλη, Θανάση Μελίστα, καθώς και τους κοινοτικούς συμβούλους Νίκο Κοντόπουλο και Σπύρο Αγγελόπουλο.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε μία μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαιρικού Πειραιά και όχι μόνο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ και σύμβουλο της ΕΠΟ Δημήτρη Μουρίκη.
Η παρουσία του,οι γνώσεις του κα οι συμβουλές του είναι υπερπολύτιμες για μας.
Μας γέμισε χαρά και συγκίνηση, μα ταυτόχρονα και μεγάλωσε τις ευθύνες μας,η παρουσία της ζωντανής ιστορίας της ομάδας μας,των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν όλους μαζί,μα και καθένα χωριστά, τους Νίκο Λάτση, Κώστα Σώκο, Σπύρο Βλασσόπουλο, Μιχάλη Παλλήκαρη, Ηλία Μανταλά, Θέμη Τζιμούλη, Βασίλη Καραβούλη, Σωτήρη Ρεντούμη, Νίκο Σαββίδη, Θωμά Μανώλη, Μιχάλη Κεντέρογλου, Γιάννη Βάλβη.
Ζητάμε συγνώμη αν μέσα στην κοσμοσυρροή, ξεχάσαμε κάποιον!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους που ηρθαν για να ακούσουν τις απόψεις μας και τα σχέδια μας για την ομάδα μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν τον Αντώνη Δαρζέντα, τον Θανάση Ζαχάκη,τον Νίκο Μακρή, τη Βίκυ Νικολάκου,τον Ντίνο Λιορεΐση,τον Δημήτρη Σαρρή,τον Χρήστο Ντάρτα,τον Σπύρο Χριστόπουλο.
Για μία ακόμη φορά δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναδούμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αξίζει. Στις Εθνικές κατηγορίες!
Θέλουμε παράλληλα να κάνουμε νέα αρχή στις Ακαδημίες μας, να τις μετεξελιξουμε σε ποδοσφαιρικές σχολές με αυτοδιοικητο προσανατολιισμό με ξεχωριστό Δ.Σ.
Σκοπός μας να αξιοποιήσουμε τα δικά μας παιδιά σταδιακά και να στελεχώσουμε την Α ομάδα.
Κοινωνικό προφίλ της ομαδας και σεβασμός στον χρήζοντα βοηθείας συμπολιτη.
Αξιοποίηση των παλαιμάχων μας και τροποποίηση του καταστατικού για αναλογικότερη συμμετοχή όλων.
Για να τα πετύχουμε αυτα,χρειαζόμαστε τη βοήθεια, την παρουσία και τη συναίνεση όλων όσων αγαπούν το Μοσχάτο.Γιατί... ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

.

Τα αθλητικά παραλειπόμενα

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com