Η Διοίκηση της Α.Ε Μοσχάτου θα ήθελε να ενημερώσει οτι ουδεμία σχέση έχει με την συγκέντρωση – συζήτηση που έχει αναγγελθεί.

Η Διοίκηση της Α.Ε Μοσχάτου θα ήθελε να ενημερώσει όλα τα μέλη της, τους γονείς, τους αθλητές της και όλους τους φίλους του σωματείου ότι, ουδεμία σχέση έχει με την συγκέντρωση – συζήτηση που έχει αναγγελθεί για τις 8 Απρ. 2016 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διάφορα αθλητικά site, από κάποια αυτοπροσδιοριζόμενη ‘’Συντονιστική Επιτροπή’’.
Τέτοιες κινήσεις προσβάλλουν την ιστορία του σωματείου, την φιλοσοφία των τελευταίων ετών για ένα ποδοσφαιρικά ενωμένο Μοσχάτο και την υπάρχουσα Διοίκηση, η οποία είναι ανοικτή σε κάθε διάλογο και πρόταση.
Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη κίνηση προσβάλλει το ανώτατο συλλογικό όργανο του σωματείου, που είναι η Γενική Συνέλευση αυτού και η οποία σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2016, όπως προβλέπεται και είναι το μοναδικό όργανο που τα ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου.
Τέλος η Διοίκηση της Α.Ε Μοσχάτου θα ήθελε επιτέλους να ενημερωθεί ονομαστικά, για το ποιοι είναι αυτοί που εμπλέκονται με το σωματείο με σκοπό το προσωπικό τους συμφέρον, την υστεροβουλία και έχουν δημιουργήσει διάλυση των Ακαδημιών μας, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Home PageNav Display

Home Recent Posts Display

Follow by Email

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο...Έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη  107-109,Μοσχάτο...Έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Ακόμα ένας όμορφος γάμος και βαπτισούλα απο τα χεράκια μας...ενα όμορφο νυφικό,οπως το ονειρεύτηκε η υπέροχη Δέσποινα,ακόμα πιο όμορφα τα βαπτιστικά που επέλεξε η γλυκιά νονά,το κατάλληλο σετ για τους κουμπάρους,και ένας ρομαντικός στολισμός με πολλά διακοσμημένα σημεία ,ολα εναρμονισμένα μεταξύ τους και ολα δια χειρός..Wear M. ...κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα...

Wear Μ....

Wear Μ....
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Pages

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Moschatotavros Sporty Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από emyerson. Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates