Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Νίκη ανόδου της Ελευθερίας Μοσχάτου επι του Πειραικού στα τελευταία δευτερόλεπτα με 45-44.

Η Ομάδα του Γιώργου Σολωμού παρότι δεν έπαιξε καθόλου καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Πειραικού, κατάφερε να βρεί τον καλό της εαυτό στα τελευταία λεπτά και πήρε την μπουκιά απο το στόμα του αντιπάλου την τελευταία στιγμή .
Ετσι πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τα 'play off' της γ' Κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ και πλέον καταφέρνει να πετύχει και την ανοδό της στην μεγαλύτερη κατηγορία.
  
 Δεκ. :  20-10 , 26-18 , 37-30 , 44-45 

Διαιτ. :  Φραγκιαδάκης ,  Πέππας 

Πειραικός ( Κατσούρης , Στογιαννος ) :  Καραταράκης ,  Γαλετάκης ,  Ζουλιανος ,  Στουγιαννάκης  ,  Σκιαθίτης ,  Καλαβρίας ,  Γεωργίου ,  Μπεντρος ,  Περουκίδης ( δεν έπαιξαν :  Ιουλιανος , Αγαδόπουλος ,  Γαβρίλης-Κοζέβερος  , Χριστόπουλος )   . 

Α.Ο.Ε.Μοσχάτου.  (Σολωμός , Νικολαϊδης ) : Παχής , Χρονόπουλος ,  Σαρμουσάκης ,  Μελιγκάρης  ,  Δημητρόπουλος , Μπουρσούκης ,  Τζάφα ,  Σολωμός ,  Παντέρμος , ( δεν έπαιξαν :   Αναγνωστόπουλος , Παπαδόπουλος , Τάραμας )  .


Περισσότερα σε λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad