Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

H λαμπερή εκδήλωση της ΕΣΚΑ..Βραβεύτηκε ο Αίολος Ταύρου για την ανοδό του στην Ά Κατηγορία Ανδρών.

Μέσα σε μία άκρως μπασκετική και εορταστική ατμόσφαιρα, η ΕΣΚΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην καθιερωμένη και λαμπερή εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου στο «Δαΐς». Το «παρών» έδωσαν: Σύσσωμο το ΔΣ της ΕΣΚΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημήτρη Μπασούρη, πολλοί διαιτητές του ΣΕΔΚΑ, κριτές του ΣΚΚΑ, η πλειοψηφία των σωματείων ΕΣΚΑ, αθλητές, προπονητές και παράγοντες.
Στην συνέχεια, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, προς την οικογένεια του αείμνηστου Μάκη Δενδρινού, προς τον Αριστείδη Γολέμη (β’ αντιπρόεδρος ΕΟΚ), τον Γιάννη Θεοδωρόπουλο (ιστορικός παράγοντας ΓΣ Περιστερίου), την Ελευθερία Πετριλή (παράγοντας ΓΣ Αγίων Αναργύρων), τον Μπάμπη Σαμοθράκη (καλύτερος αθλητής Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών, σεζόν 2014-15) και την Σόνια Γιουκάκη (καλύτερη αθλήτρια Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών, σεζόν 2014-15).
Βραβεύτηκαν, εξάλλου, οι ομάδες που διακρίθηκαν στα περσινά πρωταθλήματα ΕΣΚΑ: Από την Α’ Ανδρών, ο ΑΟ Τρίτων, ο ΓΣ Απόλλων και η ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ, από τη Β’ Ανδρών: ο ΓΣ Δάφνη Δαφνίου, η ΑΕ Αίολος-Ταύρος και ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, από την Γ’ Ανδρών ο Ποσειδών ΑΟΝΨ, ο ΓΣ Παλλήνης και ο ΟΦΗ Ηρακλείου και από τη Δ’ Ανδρών ο ΑΣ Παιανίας Κτησιφών, ο ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος και ο ΑΟ Κωφών. Σε ό,τι αφορά τις Γυναίκες, αντίστοιχα, βραβεύτηκαν, από την Α’ κατηγορία, ο ΓΣ Αγ. Παρασκευής, ο ΑΟ Πεύκης και ο ΑΟ Αμύντας. Από την Β’ Γυναικών, ο ΑΟ Κρόνος Γέρακα, ο ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος και ο ΓΑΣ Καλυβίων, ενώ από τη Γ’ κατηγορία: ΓΣ Δάφνη Δαφνίου, ΠΟ Αγίου Θωμά, ΑΣ Παπάγου. Aκολούθως βραβεύτηκαν και οι κορυφαίες ομάδες της περσινής σεζόν, σε επίπεδο Παίδων (ΑΣΕ Δούκας, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΓΣ Περιστερίου), Εφήβων (Παναθηναϊκός ΑΟ, ΑΣΕ Δούκας, ΓΣ Αμαρουσίου), Κορασίδων (Παναθηναϊκός ΑΟ, ΑΟ Αρης Πετρούπολης, ΑΟ Κρόνος Γέρακα), Νεανίδων (ΑΣ Αθηναϊκός, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΑΕΣ Ενωση Γαλατσίου).
Πηγή:http://eska.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad