Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κώστας Κλιγκόπουλος ο νέος προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου!!

Αλλαγή προπονητικού διδύμου στην ανδρική ομάδα της Ελευθερίας μετά την αποχώρηση των Σωτήρη Τσαραπατσάνη και Γιάννη Παπαναστασίου που ανακοίνωσαν την θέλησή τους στην Διοίκηση την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο προπονητές θα παραμείνουν στο σύλλογο και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο γυναικείο τμήμα. Οι δύο προπονητές ανέλαβαν την ανδρική ομάδα προ διετίας σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, όπου το τμήμα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και με αποχωρήσεις μέρους του κορμού των παικτών. Κατάφεραν μαζί με τους παίκτες που απέμεναν να συντηρήσουν τότε την ομάδα, και πέρυσι οδήγησαν, μετά από μια εξαιρετική χρονιά την Ελευθερία και πάλι στην Α’ κατηγορία. Η Ελευθερία τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και συνεχίζει μαζί τους, αυτοί ως οδηγοί, στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας.

Στο μεταξύ σήμερα είχαμε την πρώτη προπόνηση υπό ένα νέο και έμπειρο προπονητικό δίδυμο. Ο κ. Κωνσταντίνος Κλιγκόπουλος με ασίσταντ τον κ. Άγγελο Γεωργάκη ανέλαβαν το ανδρικό τμήμα. Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει θητεύσει σε πολλές καλές ομάδες και την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι ήταν με την ισχυρή ομάδα του Πορφύρα. Τους ευχόμαστε καλή πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad