Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Εθνικού

Πραγματοποιήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος Χορός του Εθνικού στο MECCA Bar-Restaurant.
Σε μία ζεστή και άκρως «Εθνική» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Χριστουγεννιάτικος Χορός του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ στο «Mecca Bar-Restaurant» στο Μικρολίμανο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Αλέξανδρος Καρυδόπουλος, από τον αρχηγό της αντρικής ομάδας Νίκο Ψυλέα, και ο Άγης Καραμολέγκος, από τον για χρόνια παράγοντα και φίλαθλο του τμήματος Δημήτρη Αναγνώστοπουλο, για την προσφορά τους στον Σύλλογο.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο ισχυρός άνδρας του τμήματος Βασίλης Δέρβος, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Δημήτρης Καραφαντής, σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, οι προπονητές και οι παίκτες τόσο της αντρικής ομάδας και των ακαδημιών, οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ Αντώνης Πρίντεζης και μέλη των διοικήσεων των τμημάτων του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. Φυσικά την δική τους κυανόλευκη πινελιά έδωσαν και πολλά μέλη του Συνδέσμου «ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14» με τον Γιάννη Μαντζουράνη να ξεχωρίζει.
Η εκδήλωση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ χορό, κέφι  διάθεση σε μία πολύ καλή περίοδο που διανύει η ομάδα μας.
https://www.facebook.com/Ethnikos-Piraeus-BC-276922949077154/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad