Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ψυρόπουλος: Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με την Κηφισιά.


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Φωστήρα για το αυριανό ματς που ακολουθεί κόντρα στην Κηφισιά για το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθιερωμένο χαλάρωμα ενώ δέχτηκαν και τις τελευταίες οδηγίες από τον τεχνικό Κώστα Ψυρόπουλο. 
Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο στρατευμένος Ιατρού αλλά και ο τραυματίας, Κουλακάρης, ενώ στις δηλώσεις που παραχώρησε ο κ. Ψυρόπουλος αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα τόνισε:
Αφού περάσαμε και αυτά τα παιχνίδια με επιτυχία , και, κυρίως την εβδομάδα που υπήρχαν ανακατατάξεις στο διοικητικό συμβούλιο με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν επηρεαστεί περιμένοντας τις εξελίξεις, έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε με περισσότερη ηρεμία. Το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, θα τα δώσουμε όλα και αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες χωρίς αυτό να αποτελεί σχήμα λόγου. 
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω επιλέξει αυτό το ρόστερ της ομάδας αφού αποδεικνύουμε ότι με πολύ δουλειά και βάση της προσωπικότητας που έχουν οι παίκτες έχουμε φτάσει την ομάδα εδώ. Το πρωτάθλημα όμως έχει ακόμη δρόμο, χρειάζεται ταπεινότητα και ηρεμία. Θα πρέπει να κοιτάζουμε τα ματς με την ίδια λογική αφού κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και χρειάζεται ξεχωριστή αντιμετώπιση. Από εκεί και πέρα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και αύριο αφού αποτελεί για εμάς τον 12ο παίκτη”. 
Ερωτηθείς εάν πιθανή νίκη χρίζει τον Φωστήρα φαβορί για την άνοδο, ο Κωστας Ψυρόπουλος τόνισε: Προβάδισμα έχουμε ούτως η άλλως αλλά σίγουρα πιθανή νίκη ισχυροποιεί τη θέση μας και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό.
Πηγή:http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad