Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Eξαιρετική εμφάνιση εκτός έδρας του Αίολου Ταύρου παρά την ήττα απο την ΑΟ Πεύκης με 66-58 για το Κύπελλο ΕΣΚΑ ( Δ΄ φάση)

Ο Αίολος Ταύρου  πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση  στην πρώτο του φετινό επίσημο  αγώνα  στα πλαίσια της Δ' φάσης του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ απέναντι στην ΑΟ Πεύκης όπου υπέκυψε στον δυνατό αντιπαλό του  στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης
( 3',32'' πρίν το τέλος το σκόρ ήταν 54-51).

Παρά την ήττα όμως στην ανανεωμένη ομάδα  του Γιάννη Αναστασόπουλου επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για την συνέχεια και όλοι περιμένουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα ειδικά στο πρωτάθλημα της Ά ΕΣΚΑ όπου θα συμμετέχει αυτή την χρονιά.
Την επόμενη Δευτέρα(5/10) ο Αίολος Ταύρου στην Ά αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Παλατιανής.





ΑΟ Πεύκης(ΘάνοςΤσιγωνάκης):Δρικόγιας,Παπαδημητρίου,Κεχρής,Εμίρης,Νικολαιδης ,Δημάκος,Σαμουρέλης,Κορονίδης,Μπάρμπαρης,Κουκάκης,Γαπκιάδης,Τσουμπρής.

ΑίολοςΤαύρου(ΑναστασόπουλοςΤσίρος):Aφαλίδης,Τσιγγενόπουλος,Γερακίνης,
Μαμούνης,Κορκοσούρας,Μπότσας,Αθανασούλας,Ιορδάνου,Σωτηριάδης,Δάφνης,
Τζακισβίλι,Γιάννης

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:13-13,30-28,48-40,66-58

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Καρδάρης και Πλιάκας
Φυσικά  οι Πατεράδες του Μπότσα και Ιορδάνου έδωσαν παρών και σε αυτόν το αγώνα, κατι  που φαίνεται οτι θα κάνουν με συνέπεια ολόκληρη την  φετινή χρονιά!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad