Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Το Δ.Σ του Γ.Σ "Χ.Τρικούπης" Μεσολογγίου ευχαριστστεί θερμά τη Διοίκηση και το φίλαθλο κόσμο του Ικάρου Καλλιθέας για την υποδειγματική φιλοξενία του.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης συνέχισε την πορεία του, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, στην Καλλιθέα, απέναντι στον Ίκαρο.

 Οι διοικούντες της ομάδας του Μεσολογγίου θέλησαν να ευχαριστήσουν μέσω ανακοίνωσης τους τη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο των γηπεδούχων για την υποδειγματική φιλοξενία τους.


Αναλυτικά:
Το Δ.Σ του Γ.Σ "Χ.Τρικούπης" Μεσολογγίου θα ήθελα να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση και το φίλαθλο κόσμο του Ικάρου Καλλιθέας για την υποδειγματική φιλοξενία την οποία και θα ανταποδώσουμε στο Μεσολόγγι στο παιχνίδι του Β' Γύρου. Ευχόμαστε , δε, στο Ιστορικό Σωματείο του Ίκαρου καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=150216:l------r&catid=5:c-ethniki&Itemid=16#sthash.eEiBVwSY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad