Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η “απάντηση” της Ένωσης Ιλίου.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, μέσα από την οποία εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία στο σημερινό (11/10) παιχνίδι με την Ένωση Ιλίου, για την δεύτερη αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής, ήρθε και η απάντηση από την αντίπαλη ομάδα.
Αναλυτικά:
Μετά την επιστολή που έστειλε η διοίκηση του φιλικού σωματείου ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα το Δ.Σ. του ΑΟ Ένωσης Ιλίου τονίζει τα εξής:
1. Ο αποψινός αγώνας ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη μέσα σεαθλητικά πλαίσια και κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τελευταίοδευτερόλεπτο. Αν ο ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου έχει παράπονα από προηγούμεναπαιχνίδια εμείς δεν το γνωρίζουμε αλλά όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι το σίγουρο είναι ότι η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα.
2. Η ΑΟ Ένωση Ιλίου είναι ένα αθλητικό σωματείο το οποίο αγωνίζεται να κερδίζει τους αγώνες μέσα στο γήπεδο και θέλει όλοι οι αγώνες να παίζονται με ίσους όρους.
3. Σε ότι αφορά το βίντεο του αγώνα είμαστε πρόθυμοι να παραστούμε και εμείς στηνΚΕΔ μαζί με το φιλικό σωματείο ώστε να σχολιάσουμε μαζί τις “επίμαχες” φάσεις .
Με εκτίμηση
το Δ.Σ.”.
http://www.ebasket.gr/2015/10/i-apantisi-tis-enosis-iliou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad