Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ψυρόπουλος: Έχουμε δουλέψει για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Φωστήρα για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ατρόμητο Πειραιά στα Καμίνια για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης ενώ στη συνέχεια το ασκησιολόγιο περιείχε ασκήσεις με μπάλα. Όσον αφορά στην Πέμπτη, το πρόγραμμα αναλώθηκε στην τακτική με μπάλα με τους παίκτες να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και το τεχνικό επιτελείο να μένει ικανοποιημένο από τη διάθεση. Από εκεί και πέρα, για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπάρχουν απουσίες αφού και ο Βελέτης αποθεραπεύτηκε και θα βρίσκεται στα πλάνα του Κώστα Ψυρόπουλου. Ο Καλαματιανός προπονητής μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις για τον αγώνα με τον Ατρόμητο λέγοντας τα εξής:
Στην πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος με νίκη δεν κέρδισε κανείς τίποτα όπως και με ήττα δεν θα συνέβαινε κάτι σπουδαίο. Είναι σημαντικό να κερδίζεις στην πρεμιέρα διότι έχεις τη δυνατότητα να δουλέψεις πιο ήρεμα για το επόμενο ματς. Θεωρώ ότι οι ομάδες πρέπει τουλάχιστον να δώσουν επτά αγώνες για να δούμε τι μπορούν να κάνουν και ποιες από αυτές θα ξεχωρίσουν. Όσον αφορά το ματς της Κυριακής, ο αντίπαλος προέρχεται από νίκη όπως εμείς. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει καθιερωθεί στην κατηγορία, παίζει με καλή ψυχολογία στο γήπεδο της και σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο. Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε το παιχνίδι όπως πρέπει να δούμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα ενώ θα πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο. Έχουμε δουλέψει και γι αυτό το παιχνίδι για τις ιδιαιτερότητες που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε και είμαστε αισιόδοξοι. Είμαστε προετοιμασμένοι αρκετά καλά, προσηλωμένοι στο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε με μεγάλη προσήλωση να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα”. Ερωτηθείς εάν υπάρχει εικόνα για τον αντίπαλο ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε:
Έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο, έχουμε εικόνα της ομάδας και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει να έχουμε σαν σύνολο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει με τον ίδιο τρόπο να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Οι παίκτες ξέρουν που βρίσκονται και σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad