Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Στον Φωστήρα ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Βασίλης Ποστόλης.

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Φωστήρας καθώς ήρθα σε συμφωνία με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, Βασίλη Ποστόλη. Το νέο απόκτημα του “Φονέα” μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικός αμυντικός και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλο. Την περσινή σεζόν ο Ποστόλης έπαιξε στο πρωτάθλημα της Α” ΕΠΣΑΝΑ για λογαριασμό του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας ενώ έχει περάσει ακόμη από Περιστέρι, Αιγάλεω, Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Ατρόμητο. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο πρόεδρος και διοίκηση του ΑΠΟ Φωστήρα βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ποστόλη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 χρονών (4-10-1989) και μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός. Παράλληλα, ο Βασίλης Ποστόλης είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την μαχητικότητα του και την ικανότητα που έχει στο ψηλό παιχνίδι. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε επίπεδο Δ” Εθνικής με τα χρώματα των ΑΟ Περιστερίου και Αιγάλεω. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα έγιναν στον Ατρόμητο Αθηνών ενώ λίγα χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Ποστόλη στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο με υγεία και διακρίσεις”.
http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad