Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ψυρόπουλος: Έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοση μας

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο του Φωστήρα μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας.
 Αυτό αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός του “Φονέα, Κώστας Ψυρόπουλος, αμέσως μετά το ματς. Συγκεκριμένα, ο Καλαματιανός προπονητής δήλωσε τα εξής: Στο φιλικό δείξαμε ετοιμότητα και σταθερότητα. Eίμαστε σταθεροί στην απόδοση μας και σταθερή σαν σύνολο και αυτό θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, δεν απειληθήκαμε καθόλου είχαμε σταθερότητα και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι έχουμε σταθεροποιηθεί σαν σύνολο. 
Από εκεί και πέρα, χρειάζεται να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τα επίσημα παιχνίδια θα ολοκληρωθεί και αυτό το στοιχείο. Είμαστε συμπαγής, υπάρχει συνεργασία και συνδυαστικότητα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, απλά πρέπει να μετουσιώνονται και σε αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά. 
Οι ποδοσφαιριστές είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και γνωρίζουν αρκετά καλά πότε πρέπει να είναι έτοιμοι σε αυτό το κομμάτι ,αρχής γινομένης από το ματς της Κυριακής. Γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και είναι έτοιμοι να το αποδείξουν και στο γήπεδο διότι διαθέτουν ανάλογο χαρακτήρα”.
http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad