Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Οι δηλώσεις των πρωταθλητρών Ευρώπης

Γιώργος Παπαγιάννης: «Η καρδιά μας έπαιξε ρόλο σήμερα. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Είμαστε μια ομάδα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, με δώδεκα καταπληκτικούς παίκτες,
φοβερό επιτελείο και παράγοντες που μας πιστεύουν. Μπορεί να λείψαμε 2,5 μήνες από τα σπίτια μας, αλλά αυτό αγαπάνε και γι’ αυτό πετύχαμε. Το κυνηγούσαμε τόσα χρόνια και το πήραμε. Θα συνεχίσουμε και για άλλα τρόπαια. Θα συνεχίσουμε ο καθένας τη ζωή του και θα ξαναβρεθούμε για να πάμε για το επόμενο τρόπαιο».
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα, ότι είμαστε ομάδα, σε έναν τελικό μέσα στην έδρα μας όπου υπήρχε πίεση. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω με διαφορά, είχαμε μπασκετικό θράσος και γι’ αυτό γυρίσαμε το παιχνίδι. Έχουμε προσπαθήσει με τον Παπαγιάννη και τον Σκουλίδα εδώ και τέσσερα χρόνια να πάρουμε έναν τίτλο, γι’ αυτό τους φώναξα για να σηκώσουμε την κούπα. Δεν έχω ξανανιώσει καλύτερα στη ζωή μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία και ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια. Ευχόμαστε στην Εθνική Ανδρών ό,τι καλύτερο, μας ευχήθηκε χθες και ο Νίκος Ζήσης. Μακάρι να πάρουμε ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ να το χαρούμε κι εμείς σαν Έλληνες. Στο τέλος πήγα να παρηγορήσω τους Τούρκους, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Στο μπάσκετ κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει.»
Μιχάλης Λούντζης: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν είχε καμία σχέση με το προηγούμενο και το περιμέναμε. Η Τουρκία ξεκίνησε καλύτερα, αλλά καταφέραμε αρχίζοντας πάλι από την άμυνα να φτάσουμε στη νίκη. Το αξίζαμε! Αυτό ήταν το όπλο μας σε όλο το τουρνουά. Χάσαμε πολλά σουτ στο τέλος, αλλά σημασία έχει η επιτυχία».
Διονύσης Σκουλίδας: «Δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Έκλαψα στο τέλος. Είχα πολλή δουλειά με τον Κορκμάζ, έπρεπε να τον κυνηγάω παντού γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Εφόσον δεν έβαλε 25-30 πόντους, δεν είχαν άλλες επιλογές. Δουλεύαμε όλη τη χρονιά για να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο, που παρότι περνά δύσκολα, πλήρωνε εισιτήριο κι ερχόταν κάθε μέρα εδώ, ήταν καταπληκτικός και στα δύσκολα και στα εύκολα. Η χαρά είναι μεγάλη. Ο Βασίλης μάς κάλεσε να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο με τον Γιώργο, γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ο Θεός να τον έχει καλά, είναι μεγάλος παίκτης. Από εδώ και πέρα χρειάζεται όλοι μας να συνεχίσουμε τη δουλειά».
Νίκος Δίπλαρος: «Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Υπάρχει μεγάλη κούραση, σωματική και ψυχική, αλλά το παλεύαμε κάθε μέρα και φτάσαμε στον τίτλο. Μπήκαμε τρομαγμένοι και αγχωμένοι. Ήταν ο πρώτος μας τελικός, σε αντίθεση με τους Τούρκους που είχαν μια εμπειρία. Μετά το ημίχρονο με την εμψύχωση του κόουτς ηρεμήσαμε, επιστρέψαμε στο δεύτερο μέρος και πήραμε τη νίκη. Δυστυχώς ή ευτυχής χρειαζόταν να βοηθήσει κάποιος άλλος εκτός από τον Χαραλαμπόπουλο στο σκορ. Βοήθησαν ο Μιλεντίγεβιτς, ο Σκουλίδας και ο Παπαγιάννης, ενώ η άμυνα βελτιώθηκε. Συνεχίζουμε, θα πάμε προετοιμασία με τις ομάδες μας, εγώ θα συνεχίσω στην ΑΕΚ».
 http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/3636-oi-diloseis-ton-protathlitron-evropis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad