Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Tον 26 χρονο χάφ, αρχηγό του Α.Ο. Περιστερίου Χρήστο Πλέστη απέκτησε η ΑΕ Μοσχάτου.


Μεγάλη μετεγγραφή για την Α.Ε Μοσχάτου.Ο 26 χρονος χάφ, αρχηγός του Α.Ο. Περιστερίου Χρήστος Πλέστης , με τεράστια εμπειρία από Εθνικά Πρωταθήματα  σε Γ και Δ Εθνική,  είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μοσχάτου. .Το Μοσχάτο που έτσι κι αλλιώς έχει πάντα υψηλούς στόχους, κινείται με αποφασιστικότητα και μυστικότητα, και το αποτέλεσμα είναι η προσθήκη πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.Τον Πλέστη πολιορκούσαν πολλές ομάδες, αλλά το ήθος και η συνέπεια των παραγόντων της Α.Ε Μοσχάτου , κέρδισαν την εμπιστοσύνη του.Η φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας είναι να

χτίσουν ένα μεγάλο ρόστερ στηριζόμενο όσο γίνεται στις πολύ καλές ακαδημίες του συλλόγου,το οποίο όμως θα πλαισιώνουν ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας,με  έμπειρία  και  ήθος.

Το νέο μεγάλο απόκτημα της Α.Ε Μοσχάτου Χρήστος Πλέσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο www.portofsports.gr, για την νέα του ομάδα, αλλά και για την παλιά.
Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια στον Α.Ο Περιστερίου (Συμπαιχτες, προπονητές, καθώς και στη διοίκηση που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια)και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο στη νέα ποδοσφαιρική χρόνια . Όσον αφορά τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Μοσχάτου θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστησω τους ανθρωπους της διοικησης για την εμπιστοσύνη που μου εδειξαν. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο και θα κάνω τα πάντα για την επίτευξη όλων των στόχων.


Πηγή:http://www.portofsports.gr/?p=7061

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad