Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Πάει για το «μπαμ» με Φωτίου ο Ίκαρος Καλλιθέας!

Τον δικό του σχεδιασμό ξεκίνησε ο Ίκαρος Καλλιθέας με τον Δημήτρη Λιόγα να κινείται στην περσινή πεπατημένη με αρκετά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, αλλά και μερικούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες.

Ο ένας από αυτούς ενδέχεται να είναι ο Δήμος Φωτίου, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Λιόγα, και τελευταία φορά είχε συνεργαστεί μαζί του στην σεζόν 2012-2013 στο Παγκράτι και στο πρωτάθλημα της Α2 όπου έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με 11,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Την περσινή σεζόν ο 33χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή όπου ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της, έχοντας 14,3 πόντους κατά μέσο όρο. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α2 με τον Σπόρτιγκ το 2008 σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τις μεταγραφές της ομάδας της Καλλιθέας, σε μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Φωτίου έχει και άλλες προτάσεις στο καρνέ του.

Πηγή:http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=146295:---lr-----&catid=5:c-ethniki&Itemid=16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad