Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η τελετή λήξης της Σχολής Ταύρου!

Με κάθε επισημότητα και με τιμώμενο πρόσωπο τον προπονητή της Κ-17 τηςΑκαδημίας μας κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής  η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου για την Σχολή Ταύρου του Ολυμπιακού. Περισσότερα από 300 παιδιά συγκεντρώθηκαν στην εγκατάσταση της Σχολής για να γιορτάσουν μια ακόμη χρονιά που περιέλαμβανε πολλές διακρίσεις και κούπες! 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και τα 17 τμήματα της Σχολής τα οποία διέπρεψαν σε διάφορα τουρνουά εντός και εκτός Αττικής και γι' άλλη μια φορά έδειξαν μέσα στα γήπεδα πως το μέλλον τους ανήκει! Ο Υπεύθυνος της Σχολής κ. Φώτης Κεραμιδάςπαρουσία των γονέων των παιδιών, των προπονητών και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου τίμησε αρχικά τον κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη για την προσφορά του στον Ολυμπιακό αλλά και για την κατάκτηση τουΠρωταθλήματος Super League K-17
Όλα τα παιδιά της Σχολής παρέλαβαν μετάλλια, όλες οι ομάδες τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους ενώ δόθηκαν και βραβεία ήθους και πρώτου σκόρερ! Πολλές από τις βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Μαυρογενίδη ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά και μοίρασε πολλά αυτόγραφα στο μέλλον του Ολυμπιακού! 
Η Σχολή Ταύρου είναι από τις παλαιότερες του Δικτύου του Ολυμπιακού και συνεχίζει κάθε χρόνο με περισσότερο ζήλο το έργο της. Οι προπονήσεις για τα περισσότερα τμήματα της Σχολής ολοκληρώθηκαν για φέτος ενώ κάποια τμήματα θα δουλέψουν έως το τέλος του μήνα αφού θα δώσουν το παρών σε τουρνουά εκτός Αττικής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad