Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Φινάλε στη Φιλοθέη με καλές επιδόσεις από τις...πρωταγωνίστριες του μίτινγκ. Η Αλεξούλη 6.42 στο μήκος.


Στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" έγινε σήμερα το 16ο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης, σε μια διοργάνωση όπου παραδοσιακά μετέχουν κορυφαίες αθλήτριες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ατομικό ρεκόρ της Αλεξούλη στο μήκος, η επανεμφάνιση της Παπαχρήστου στο τριπλούν και η παρουσία των Πέτροβα και Μασινίστοβα, ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του απογεύματος.
Το ατομικό της ρεκόρ βελτίωσε ύστερα από τρία χρόνια η Χάιδω Αλεξούλη στο μήκος. Η 24χρονη άλτρια «προσγειώθηκε» στα 6,42 μ. στην 4η προσπάθεια της, στο ντεμπούτο της στη σεζόν. «Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη, καθώς στη διάρκεια του αγώνα αποσυντονίστηκα. Ωστόσο έκανα ατομικό ρεκόρ στον πρώτο μου αγώνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προχωράμε με την προοπτική αγώνα, με τον αγώνα να κυνηγάμε το κάτι παραπάνω. Στο μυαλό μου υπάρχει και το όριο (6,70 μ.), ξέρω όμως πως είναι μια δύσκολη επίδοση», είπε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, που στο 5ο της άλμα πέτυχε 6,38 μέτρα.
Νικήτρια στο μήκος ήταν η Ρωσίδα Γελένα Μασινίστοβα με άλμα στα 6,67 μ., στην πρώτη της εμφάνιση μακριά από την χώρα της.

Τον εαυτό της προσπαθεί να βρει η Βούλα Παπαχρήστου, που δείχνει πως στη διάρκεια της σεζόν θα είναι σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις ανάλογες του αγωνιστικού επιπέδου της. Η 26χρονη ήταν δεύτερη στο τριπλούν με καλύτερο άλμα στα 13,46 μ., από την τρίτη της προσπάθεια. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Γκαμπριέλα Πέτροβα (Βουλγαρία) με άλμα στα 14,46 μ., που είναι η πέμπτη επίδοση στον κόσμο και νέο ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad