Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Εντός έδρας ήττα (1-2) για την ΑΕ Μοσχάτου απο τον Εθνικό στον τέταρτο αγώνα για το τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του '' Στάθη Ανασόπουλου".


Το Μοσχάτο μπορεί να έχασε με 1-2 από την ομάδα του Εθνικού η οποία αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς παίκτες(Μάναλη,Γκορόγια,Σαμιώτη κ.α) στον τέταρτο αγώνα για το τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του '' Στάθη Ανασόπουλου" παρουσιάστηκε με πολύ δύναμη απέναντι στον   ισάξιο  αντιπάλου του και ικανοποίησε τους  φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μοσχάτου να το παρακολουθήσουν. 
Η ΑΕ Μοσχάτου προηγήθηκε στο 30' με γκολ του  πολύ καλού σήμερα σε απόδοση ΣπύρουΤσούκη.
Ο Εθνικός στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για την ισοφάριση ,το κατάφερε στο 70' όπου ο Γκορόγιας από δεξιά με κοντινό σουτ μέσα στην μικρή περιοχή του Βαμβάκα πέτυχε το 1-1.
Αμέσως μετά στο 79' ο Μάναλης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 85' ο Συρράκος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε ο Τσούκης σε ανατροπή μέσα στην μικρή περιοχή και έτσι δεν πέτυχε την ισοφάριση για κάτι που δικαιούταν με την σημερινή της απόδοση η ομάδα του Μοσχάτου μας.  

Σήμερα μας άρεσαν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους από την πλευρά του Μοσχάτου ο Γιαννακόπουλος και ο Τσούκης από τον Εθνικό ο Σαμιώτης και Μάναλης,δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Ρωμανός λόγω τραυματισμού.

Την Δευτέρα το Μοσχάτο θα δώσει τον πέμπτο του αγώνα στο γήπεδο της Νίκαιας με την Δόξα Πειραιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad