Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ο Ικαρος Καλλιθέας ηττήθηκε με 0-1 απο το Κερατσίνι για την 1η αγωνιστικής του "μπαραζ¨' ανόδου στην 'Γ Εθνική.


Με το δεξί  ξεκίνησε το Κερατσίνι τους αγώνες του στα μπαράζ ανόδου στην ΄Γ Εθνική,νίκησε εκτός έδρας τον Ίκαρο Καλλιθέας με 0-1 στο γήπεδο του Ρέντη.
Ο Ίκαρος Καλλιθέας παρότι ξεκίνησε καλά τον αγώνα στο 17' ο διαιτητής του αγώνα Μανουράς καταλόγισε εις βάρος του πέναλτι σε ανατροπή του Τουρνά από τον Ομεραί,και το Κερατσίνι κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στην συνέχεια η αμυντική λειτουργία των παικτών του Κερατσινίου δεν έδωσε πολλά περιθώρια στον Ίκαρο Καλλιθέας να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.Όμως  στο 37' κέρδισε και αυτός πέναλτι σε ανατροπή του Μακρή από τον Μαριόλη όπου ο ίδιος παίκτης έστειλα την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στην επανάληψη  όλοι περίμεναν να γίνει ακόμη καλύτερο παιχνίδι αλλά όμως και  οι ομάδες έριξαν την απόδοσή τους (ίσως λόγω της κούρασης) έπεσε το θέαμα είχαμε πολλές καθυστερήσεις.Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν στο 46' το δοκάρι  έπειτα από την εξαιρετική απόκρουση του Αθανασόπουλου σε σουτ του Γκουντού και η μεγάλη ευκαιρία του Γεωργίου στο 63' να φέρει για τον Ίκαρο Καλλιθέας τον αγώνα στα ίσα.
Το τελικό αποτέλεσμα ίσως αδικεί την ομάδα της Καλλιθέας που σίγουρα δικαιούνταν κάτι καλύτερο.

Ικαρος Καλλιθέας.: Αθανασόπουλος, Φέκος (74' Στούπης), Βουρλούμης, Κορρές, Λάλα, Ταράτσας, Κυριακίδης (89' Τρίμπος), Φουντουκίδης, Μακρής, Γεωργίου, Ομεράι (57' Πέκοφ)
  
Α Ο Κερατσίνι: Μπαλαφούτης, Φούντας (76' Κουρκούτης), Γκουντού, Μαριόλης Γ., Βαττής, Παπαδόπουλος, Μάλλης (82' Αγγελάκης), Γκιάτης, Σαντριά (52' λ.τρ. Λαμπρινάτος), Τουρνάς, Σκορδίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad