Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας Μπάσκετ για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης στη Limoges της Γαλλίας, όπου κατέλαβαν την 16η θέση.


Συγχαίρουμε τους μαθητές της ομάδας μας για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης στη Limoges της Γαλλίας, όπου κατέλαβαν την 16η θέση από τις 32 συμμετέχουσες χώρες.

Η τιμητική βράβευση της ομάδας μας με το μετάλλιο του «Ευ Αγωνίζεσθαι» - Fair Play από την ISF, αποδεικνύει , καθώς για πρώτη φορά Ελληνική ομάδα τιμάται με αυτό, ότι με την παρουσία μας στα γήπεδα της Limoges εκπροσωπήσαμε επάξια και με ιδιαίτερη περηφάνια τα Ελληνικά χρώματα και τον Ελληνικό Σχολικό Αθλητισμό. Το ήθος τής αποστολής μας και η άριστη συμπεριφορά τόσο των παικτών όσο και των προπονητών-συνοδών, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αποτέλεσε πρότυπο , εντυπωσίασε και αναγνωρίστηκε από τις αποστολές των άλλων κρατών. Το «Ευ αγωνίζεσθαι» αποτελεί κίνητρο και στάση ζωής για τα Εκπαιδευτήριά μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad