Τρίτη 28 Απριλίου 2015

H Δώρα Σκαρόγιαννη η προπονήτρια του Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου Χρυσή Βαλκανιονίκης με την ομάδα του Softball

Η Δώρα Σκαρόγιαννη εκτός απο προπονήτρια του Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου είναι και παίκτρια του Softball (παίζει στην θέση outfielder) πρόσφατα η Εθνική ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στην Σόφια κερδίζοντας την διοργανώτρια χώρα στον τελικό με 9-8.


Στην κορυφή του Βαλκανικού Softball, παραμερίζοντας στον τελικό το μεγάλο φαβορί, την διοργανώτρια Βουλγαρία, βρέθηκε η Ελλάδα. Τα κορίτσια του Softball, πέρασαν αήττητες από το 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Triple Play, που έγινε στη Σόφια και μάλιστα κατάφεραν δύο φορές να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Τη μία, στον τελικό, στον οποίο βρέθηκαν να χάνουν με 1-3, προς το τέλος του παιχνιδιού όμως πέρασαν μπροστά με 3-4 και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο out το οποίο σημείωσε με strikeout η pitcher της ελληνικής Εθνικής Ομάδας, Άρτεμις Τραϊκάπη. Μάλιστα η πολύ καλή αθλήτρια ανακυρήχθηκε και MVP της διοργάνωσης.
Στο τριήμερο τουρνουά, η Ελλάδα κέρδισε τηνΣερβία με 12-2, την Σλοβενία με 9-1 και τηΒουλγαρία με 9-8, παιχνίδι το οποίο η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει στο 3ο inning me 1-8. Και σε αυτόν τον αγώνα όμως, οι Ελληνίδες παίκτριες κατάφεραν και ανάτρεψαν το σκορ παίρνοντας τη νίκη με 9-8. Φαίνεται λοιπόν ότι κάπου εκεί τα κορίτσια έγιναν οι εφιάλτης για της Βουγλάρες παίκτριες και είχαν ψυχολογικό προβάδισμα όταν την ξανααντιμετώπισαν στον τελικό, τον οποίο και κατέκτησαν.
Με τη νίκη τους αυτή, οι κοπέλες της Εθνικής Softball, απέδειξαν ότι όπου υπάρχει θέληση μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια το Softball και το Baseball (και κυρίως το τελευταίο). Οι παίκτριες, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Μπάμπης Τριγωνάκης, η αρχηγός της ομάδας Ντενίς Χωραφά, αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Σοφτμπολ Κώστας Λιαρομμάτης έκαναν σαφές ότι οι Έλληνες ως λαός μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στα ροπαλοφόρα αθλήματα και αξίζουν να έχουν διοικητική αυτοτέλεια και στήριξη προκειμένου να επιτευχθούν αθλητικοί στόχοι όσο ψηλά κι αν τεθούν.

Το χρυσό roster
Νεφέλη Αναγνώστου
Σταθούλα Γιαβρή
Ευαγγελία Διαμάντη
Ιωάννα Δοντά
Δάφνη Εμμανουήλ
Χριστίνα Ζαμπέτα
Ιωάννα Κοροτζή
Νικόλ Κότσια
Ηλιάνα Κουρέα
Αλεξάνδρα Παναγιωτάκη
Κωνσταντίνα Παναγιώτου
Αθηνά Παύλου
Δώρα Σκαρόγιαννη
Ζιζή Στεφάτου
Άρτεμις Τραϊκάπη

Πηγή:http://www.baseball-bet.gr/index.php/greek-baseball/softball/item/softball-3?category_id=30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad