Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος εκλέχθηκε στο συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ελληνικός στίβος με την εκλογή του Παναγιώτη Δημάκου στο νέο συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Μετά την πολύχρονη απουσία, η Ελλάδα επιστρέφει στα διοικητικά της Ευρωπαϊκής ομοσπονδία με μια ισχυρή, όπως αποδείχθηκε, παρουσία. 
 
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ,  όχι μόνο εκλέχθηκε στη θέση του μέλους, αλλά κατάφερε με 40 ψήφους να αποσπάσει το 80% όσων συμμετείχαν στη διαδικασία και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας δικαιώνει απόλυτα τόσο τον ίδιο, όσο και την ομοσπονδία, για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
 
Νέος πρόεδρος της ΕΑΑ είναι ο Νορβηγός Σβέι Άρνε Χάνσεν, ο οποίος συγκέντρωσε 26 ψήφους και άφησε στη δεύτερη θέση τον Γάλλο Ζαν Γκαρσία με 19 και στην τρίτη τον Φιλανδό Αντι Πιχλακόσκι με 5. 
Τις θέσεις των αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Καραμαρίνοφ (37), Χένσελ (33) και Γκρασία (32). 
 
Συνολικά εκλέχθηκαν 13 μέλη: Πιχλακόσκι (44), Σαλτσέντο (43), Βαρχάνικ (43), Δημάκος (40), Λουίς Ντε Κάρλος (38), Γκιουλάι (37), Μπάρλαγκ (36), Νίλσον (34), Μπενσίνα (33), Γκιομί (32), Σάμπο (32), Ταιγκαμάγκι (32), Σαλίχ Μουνίρ (32). Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν εκπρόσωποι 50 ομοσπονδιών, από όλη την Ευρώπη. Το συμβούλιο και οι εκλογές της ΕΑΑ έγιναν στο Μπλεντ της Σλοβακίας. 
 
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος την σημερινή ημέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή και όλο το συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, που μου έδωσαν την ευκαιρία να κατέβω υποψήφιος στις εκλογές της ΕΑΑ. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους 40 απο τους 50 εκπροσώπους των ευρωπαϊκών χωρών που με επέλεξαν. Ο ελληνικός στίβος μετά απο χρόνια επιστρέφει στην διεθνή σκηνή. Θα κάνω ό,τι μπορώ για το καλύτερο του ελληνικού,  αλλά και του ευρωπαϊκού στίβου".

Πηγή:http://segas.gr/index.php/el/news/1711-to-savvato-oi-ekloges-tis-eaa-me-elliniki-ypopsifiotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad