Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Φωστήρα στον Ταύρο ο τεχνικός της Καλλιθέας Νίκος Παντέλης.


Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Φωστήρα στον Ταύρο ο Νίκος Παντέλης.Ο τεχνικός ηγέτης της Καλλιθέας, σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Football League, τόνισε πως ο «Φονέας» είναι δύσκολος αντίπαλος και οι «μπλε» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.
«Ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι και θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος μέσα στην έδρα του είναι δυνατός και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και πρόσθεσε: «Ο Φωστήρας αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία γιατί είναι μία ιστορική, αλλά και δυνατή ομάδα. Και το γεγονός ότι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται τους βαθμούς κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Αλλά και εμείς όμως θέλουμε τους βαθμούς, γιατί όπως έχουμε πει στόχος μας είναι να μπούμε στη διαδικασία των play out όσο το δυνατόν με περισσότερους βαθμούς γίνεται και θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας».
Πηγή:http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/473565-Pantelis-Megali-prosohi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad