Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα κατάφερε να νικήσει τον Φωστήρα η Ερμιονίδα με 2-1.


Η Ερμιονίδα με γκολ λίγο πριν το τέλος κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση του Φωστήρα και να πάρει το τρίποντο.
Αν και ξεκίνησε αρκετά καλά το ματς και πήρε προβάδισμα πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, η Ερμιονίδα είδε τον Φωστήρα να την απειλεί με... απώλεια βαθμών εντός έδρας και χρειάστηκε γκολ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος για να πάρει το τρίποντο και να πάει στους 31 βαθμούς και την τέταρτη θέση. Αντίθετα, ο Φωστήρας έμεινε στους 12 και την προτελευταία θέση.
Η Ερμιονίδα ήταν ανώτερη και προηγήθηκε στο 39' με τον Παβίσεβιτς, ωστόσο ο Φωστήρας στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος, με τον Γκατσέσα στο 56' να ισοφαρίζει. Η Ερμιονίδα πίεσε και στο 65' είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Όμο, ενώ τελικά το γκολ της νίκης ήρθε στο 86' από το πέναλτι του Παβίσεβιτς.
Ερμιονίδα (Μουράτ Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Μουσταφίδης, Ταπέ (64' Τσακόν), Συμελίδης, Τούτοριτς, Σβόγιτς, (90’ Κιοσσές) Βλαχόπουλος (54' Κουτσοσπύρος), Όμο, Μηλιώτης, Παβίσεβιτς
Φωστήρας (Πέτρος Τασουνίδης): Γκέκας, Βλάχος, Γρομητσάρης, Γενιτσαρίδης, Αχείμαστος, Μουστόγιαννης, Υμεράι (55' Γκατσέσα), Μπελέρης, Σμυρλής, Σιώπης, ( 90’ Μπιλίμπασι), Βλασόπουλος (90’ Μουκίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad