Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Φιλική ήττα της ΑΕ Μοσχάτου με 1-3 απο την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μοσχάτου διεξήχθη ένας πολύ καλός φιλικός  αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα μας και την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.Οι δύο ομάδες από την αρχή  προσπάθησαν να πετύχουν γκολ και έτσι πρόσφεραν ένα πολύ καλό θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν παρόλο το κρύο που είχε εκείνη την ώρα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-1 στο 3'  με γκολ Ρέτζη.Μετά από λίγο στο 10' διπλασίασε τα τέρματα του με τον Πακουτζίδη.Η ομάδα του Μοσχάτου στην συνέχεια κατάφερε να αντιδράσει και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Ολυμπιακού.Την μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε 1-2 την είχε στο 30' όπου μόνος με τον τερματοφύλακα ο Συρράκος δεν κατάφερε να σκοράρει.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-2.
Ο παλαιός Διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γρηγόρης Γιωργάτος

Το Μοσχάτο μπήκε πολύ δυναμικά στο δεύτερο μέρος.
Στο 55' δυνατή κεφαλιά του Αλτόγλου μέσα στην μικρή περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ περνώντας πολύ κοντά από τα αντίπαλα δοκάρια.
Στο 60' ο Κρητικός με καλή προσπάθεια κατάφερε να σκοράρει και έτσι το Μοσχάτο μείωσε σε 1-2.
Στην συνέχεια η ομάδα μας στο 65' σε μακρινό σουτ του Γιαννακόπουλου είχε οριζόντιο δοκάρι.
Τελικά λίγο πριν το τέλος ο Ολυμπιακός πέτυχε και το τρίτο του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 1-3.
Ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού  Φώτης Στρακόσια ( παλαιός διεθνής  τερματοφύλακας του Ολυμπιακού) και ο προπονητής του Μοσχάτου Αντώνης Δημητρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad