Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Με ανεβασμένη την ψυχολογία της η ΑΕ Μοσχάτου αντιμετωπίζει μεθαύριο εκτός έδρας τον Περαμαικό στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά "Γεωρ. Ξηράκης".


Με ανεβασμένη την ψυχολογία του η ΑΕ Μοσχάτου  ύστερα απο το νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα της  (1-3) επι του Αμπελακιακού θα δώσει μεθαύριο το μεσημέρι(15:15 μμ)  την πρώτη μάχη στο Πέραμα με την ομώνυμη ομάδα για την προκρισή της  στο τελικό Κυπέλλου Πειραιά "Γεωρ. Ξηράκης".
Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου θα παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη επιδιώκοντας να πάρει θετικό αποτέλεσμα ώστε στην ρεβάνς που θα γίνει στο γήπεδο του Μοσχάτου να έχει το πλεονέκτημα για την προκρισή της για να φτάσει στο τελικό του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί ανάμεσα στην Οδηγήτρια και την Προοδευτική.
Η ομάδα μας πρόπερσι είχε κατακτήσει το Κύπελλο αφού είχε κερδίσει την ομάδα του Εθνικού με 1-0 στο στάδιο Καραισκάκη.
 
Κύπελλο Γ.ΞΗΡΑΚΗΣ
(6η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣΤετάρτη04/02/1515:15ΜΙΧΕΛΗΣ Σ., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Τ., ΣΤΑΜΑΤΗΣ Μ. (Παρατηρητής: ΔΗΜΗΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ)
2.ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ - ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥΠΕΡΑΜΑΤΟΣΠέμπτη05/02/1515:15ΣΑΚΚΑΣ Β., ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΠΕΤΡΟΥΜΙΑΝΌΣ Θ. (Παρατηρητής: ΔΑΟΥΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad