Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο Εθνικός Πειραιά ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με την Δόξα Νέας Μανολάδας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.




H ιστορική ομάδα επικράτησε με 2-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρις σε δυο τέρματα που σημείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης. Οι γηπεδούχοι παρότι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος βρήκαν το τρόπο να αντιδράσουν μετά το τέρμα που δέχτηκαν και να πάρουν την νίκη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν ότι δίκαια έχουν φτάσει μέχρι τους 8'΄της διοργάνωσης ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 και πλέον στρέφονται στο πρωτάθλημα. Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αφού δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη, οι 'μαυραετοί' ισορρόπησαν και άνοιξαν το σκορ στο 68' με τον Νικολόπουλο. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 83' με το νεοεισελθών στο παιχνίδι Σταφσουλάι να κάνει το 1-1. Το τέρμα που χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες σημείωσε στο 87' ο Τογρού.
ΕΘΝΙΚΌΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Τσαραούσης, Γερόλυμος (90' Σάμιος), Μπένα (89' Βελέτης), Σαμιώτης, Μακρής, Λεωνιδόπουλος (74' Σταφσουλάι), Τογρού, Μάναλης, Παυλόπουλος, Ξενιτόπουλος.
ΔΟΞΑ (Μίλτος Γκόφας): Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Αδαμόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος, Βάτσης, Ντεντόπουλος, Πλαστουργός (77' Αγγελόπουλος), Γούρμος (72' Αναγνωστόπουλος).
Πηγή: stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad