Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Παναιγιάλειος – Φωστήρας 2-0 --- Βαζέχα: «Χάσαμε δίκαια»


Οι «μελανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι την ώθηση της έδρας επιβλήθηκαν της ομάδας του Ταύρου χάρη στα γκολ των Σεχολάρι και Μίλιεβιτς
Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Παναιγιάλειος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο υποδεχόμενος τον Φωστήρα. Το σκορ για τους γηπεδούχους, που ήλεγχαν το ματς από τα πρώτα του κιόλας λεπτά, άνοιξε στο 14’ ο Σεχολάρι με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ρουμπουλάκου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν τον έλεγχο του ματς και το δεύτερο γκολ έδειχνε πως ήταν απλά θέμα χρόνου. Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 καθώς οι προσπάθειες των «μελανόλευκων» δεν καρποφόρησαν. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γκουτσίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και «κλείδωσαν» τη νίκη στο 66’ όταν ο Μίλιεβιτς επιχείρησε το μακρινό σουτ και νικώντας τον Γκέκα διαμόρφωσε το 2-0 που έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Μίλιεβιτς (88' Σπίνουλας), Ιωάννου, Νάστος, Ακπαρίδης, Μπουρλάκης (71' Ντος Σάντος), Σεχολάρι, Σκαρτσίλας (90' Σταμόγιαννος).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Βλάχος, Μήτκας, Ποτουρίδης, Αχείμαστος, Κακαράς, Μουκίδης (73' Μπελέρης), Σακελλαρίου (65' Κρητικός), Σιώπης, Ράμα.
Ο Κριστόφ Βαζέχα, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναιγιαλείου και τόνισε ότι η ομάδα του έχασε δίκαια. Παράλληλα είπε ο Φωστήρας είναι σε δύσκολη θέση, ενώ προσπαθούν για το καλύτερο. 
«Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Νομίζω κανείς από εσάς δεν περίμενε ότι θα παίρνατε τόσο εύκολα τη νίκη. Εμείς ήμασταν σε πολύ κακή μέρα. Δίκαια κερδίσατε και εμείς θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που χάσαμε μόνο με 2-0. Είμαστε σε δύσκολη θέση. Θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο δύσκολο ματς. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad