Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Με 1-0 ηττήθηκε ο Φωστήρας στην Νέα Σμύρνη απο την Καλλιθέα.



Δυνατά ξεκίνησε η Καλλιθέα τον αγώνα, καθώς επισκέφτηκε αρκετές φορές τα καρέ του Φωστήρα. Στο 20’ ο διαιτητής Ζαραβίνος υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Αρναρέλη. Ο Μασάδο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Γκέκας απέκρουσε με το αριστερό πόδι και κράτησε το 0-0. Όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Μασάδο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πίκολο με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο «Φονέας» δεν έδειξε ικανός να αντιδράσει, καθώς η πρώτη υποψία φάσης που δημιούργησε ήταν ένα σουτ του Κακαρά, που δεν ανησύχησε τον Κατσούλη.
Ο Φωστήρας προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός με την είσοδο του Σιώπη κα στο 51’ ο Ποτουρίδης πέτυχε το γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 62’ ο Γκέκας κράτησε τους φιλοξενούμενους στο ματς, καθώς απέκρουσε τετ-α-τετ του Κατσικογιάννη. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Καλλιθέα να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμα και με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Παγώνης, Λεβέντης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (63’ Μπέλης), Μιχαλόπουλος (88’ Ντουμιρσάι), Μασάδο, Αρναρέλης, Τσίπρας (73’ Αριανούτσος)
Φωστήρας (Κ. Βαζέχα): Γκέκας, Μπελέρης (46’ Σιώπης), Αχείμμαστος, Ζυγογιάννης, Τεγούσης, Ράμα (65’ Κανελλόπουλος), Μήτκας, Γρομητσάρης, Μουστόγιαννης, Κακαράς, Σακελλαρίου (46’ Ποτουρίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad