Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Γ'ΕΣΚΑΝΑ Παίδων:Hττα εντός έδρας για την Ελευθερία Μοσχάτου με 50-54 απο την ΑΕ Ρέντη.

Αρκετά καλά έπαιξαν τα παιδιά του Σολωμού στο ντέρπι με την ομάδα του Ρέντη παρότι έχασαν με 50-54 στο γήπεδο του Μοσχάτου για το πρωτάθλημα της ΄Γ κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ.

Η Ελευθερία Μοσχάτου δεν ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα με αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο έχανε με
 8-21,στην συνέχεια όμως μπόρεσε και έπαιξε καλύτερα και  ενώ έχανε στο τρίτο δεκάλεπτο με 17 πόντους διαφορά μπόρεσε στο τέταρτο δεκάλεπτο παίζοντας εκπληκτικά να μειώσει την διαφορά και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει  και την νίκη εαν κάποιοι παίκτες της στην τελική προσπάθεια ήταν ποιό ψύχραιμοι.
Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με τον συντοπίτη Λέοντα Μοσχάτου στο κλειστό της παραλίας.      

Τα δεκάλεπτα του αγώνα;(  8-21,29-33,34-48,50- 54  )    

Α.Ο.Ε.Μοσχάτου.  (  Σολωμός  ) :   Ζανέλι Ντενίσι ,   Δελακάς Γιάννης © ,  Τσανης Β.-Ρ. ,   Μελιγκάρης  Παναγ. ,  Βασιλειάδης -Τσελεπίδης Δημ. ,  Τσιόγκας  Αλεξ.-Π. ,  Μπουρσούκης Γιάννης , Χριστόπουλος Ν. , Παλουκάκος Μ. , (  δεν έπαιξαν οι : Παντέρμος Κ. , Αναγνωστόπουλος Ευθ. ,  Σολωμός Η. ).

ΑΕ Ρέντη (  Σώχος ) :  Ρουσουνέλος Β. , Γούναρης Γ. ,  Πετράκης Ι. © ,  Καρυτινός Κ. , Δαβάκης Α. , Αναγνωστόπουλος Δ. , Χασάπης Ν. ,  Ηλιάδης Κ. ,  Διακάκης Σπ. ,  Μελανίδης  Μ. ( δεν έπαιξαν οι :  Κονταξάκης Γ. , Ορφανίδης Π.  ).     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad