Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέτρωση-κάλεσμα της επιτροπής φίλων και γονέων του Ικαρου Καλλιθέας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κατανομής ωρών στα κλειστά γυμναστήρια του δήμου.

Σήμερα το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου του Ικάρου  Καλλιθέας συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος που αγαπάει την ομάδα  και ενδιαφέρεται αρκετά  για την καλή και σωστή  πρόοδο των  αθλητών της.  
 Η συγκέντρωση-κάλεσμα της επιτροπής φίλων και γονέων του Ικάρου Καλλιθέας είχε σκοπό να ενημερώσει όλο τον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα ώστε δυναμικά και με επιχειρήματα να αντιδράσει στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την κατανομή των ωρών εκγύμνασης των αθλητών στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης της Καλλιθέας.

Η ομάδα του Ικάρου από τα χείλη του κυρίου  Αγγελλόπουλου  ζήτησε   ο αθλητικός οργανισμός του δήμου   να κατανείμει με ποιο αξιοκρατικό τρόπο τις ώρες εκγύμνασης  στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης  με  κριτήρια  που θα βγαίνουν μέσα από την διάκριση και την προσφορά των συλλόγων ,αλλά και από των αριθμό  αθλητών που έχει στην δύναμή του ο κάθε σύλλογος  και μετέχουν στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα.
Επίσης τόνισε ότι ο Ίκαρος διαθέτει μία από τις καλύτερες Ακαδημίες Μπάσκετ της Ελλάδας με πλούσιο και Αθλητικό και πολιτιστικό έργο.Ο Ίκαρος είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που συνεχώς βραβεύεται για το ήθος της από τους αρμόδιους φορείς για το ευ αγωνίζεσθε εντός εκτός γηπέδων.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι έδειξαν την καλή τους διάθεση να παρέμβουν στην δημοτική αρχή ώστε να επανεξεταστεί το θέμα με καλύτερο  και δικαιότερο τρόπο ώστε να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιήσει όλα τα  σωματεία της πόλης.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad