Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Δουλεύουμε η μία για την άλλη»



Η «μμόμπερ» του Εθνικού και πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, μέχρι και το πέρας της 4ης αγωνιστικής, Βάσω Μαυρέλου, μιλάει στο WaterPoloLive για τα κατορθώματά της και για τα όσα σημαντικά έχει πετύχει μέχρι τώρα ο «αυτοκράτορας».
«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ, είναι εξαιρετικό. Και γι΄ αυτό είναι σημαντική η έως τώρα πορεία μας, αν κι είχαμε να αντιμετωπίσουμε εύκολους αντιπάλους. Ξεχνάμε, όμως την ευρεία νίκη επί του Ηρακλή κι επικεντρωνόμαστε από εδώ και πέρα στο ντέρμπι με τη Γλυφάδα, το Σάββατο», επισήμανε η Μαυρέλου αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τους παράγοντες του Εθνικού, που είναι συνεχώς δίπλα μας, για τον προπονητή μας και πάνω από όλα για τον κόπο μας. Δουλεύουμε η μία για την άλλη και για μένα αυτό είναι το σημαντικό, ότι είμαστε μια ομάδα».
Σχετικά με το γεγονός ότι είναι πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, τόνισε: «Είναι ακόμη πολύ νωρίς… Εχουμε παίξει όλα τα εύκολα παιχνίδια της σεζόν, άρα αυτό έχει τη δικιά του σημαντική σημασία. Επίσης στα γκολ με βοηθάνε όλες οι συμπαίκτριές μου. Με ομαδική δουλειά και σύστημα γίνονται όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad