Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Προσπάθησε ο Φωστήρας στο φιλικό με τον Πανιώνιο.


Καλή παρουσία είχε ο Φονέας το μεσημέρι της Κυριακής, σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τον Πανιώνιο, παρά την ήττα με 2-1. Επέστρεψε ο Σακελλαρίου. Οι δυσκολίες του Βαζέχα.

Με θετικό τρόπο αξιοποίησε ο Φωστήρας το κενό που δημιουργήθηκε από την αναβολή της 6ης αγωνιστικής της Football League. Οι Κιτρινόμαυροι υποδέχτηκαν τον Πανιώνιο στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" το μεσημέρι της Κυριακής, έδειξαν καλό πρόσωπο, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχειά τους στο πρωτάθλημα, με την ήττα με 2-1 να περνά σε δεύτερη μοίρα. Ικανοποίησε σκόρπισε στο τεχνικό επιτελείο και η επανεμφάνιση του Σακελλαρίου, έπειτα από ένα και πλέον μήνα.
Ο Φονέας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα με τον Ράμα στο 5ο λεπτό. Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν στο 14ο λεπτό, όταν ένας πρώην... Φωστηριώτης, ο Σμυρλής, δεν ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε. Αυτός που έφερε στα ίσια το ματς ήταν ο Κόμνος στο 42ο λεπτό και ο Σμυρλής έδωσε τελικά τη νίκη στους Κυανέρυθρους, δυο λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.
Η σύνθεση του ΦωστήραΜπότος, Ζυγογιάννης, Βλάχος, Σακελλαρίου (Μουστόγιαννης 60'), Αχείμαστος, Μπέλερης, Μουκίδης, Ράμα (Τεγούσης 46'), Κανελλόπουλος, Σιώπης Τσεμπέτσι (Μήτκας 46')

Βαζέχα: Δεν είναι εύκολο...
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον Ταύρο, μίλησε σε συνέντευξή του στο news247 οΚριστόφ Βαζέχα, λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Μιλώντας για τον Φωστήρα που αντιμετωπίζει δυσκολίες όμοιες με άλλων ομάδων, έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο. Προπονούμαστε σε πλαστικό τερέν για να μπούμε μόνο μια φορά την εβδομάδα στο χόρτο, δεν είναι εύκολο να δουλέψεις έτσι. Παρόλα αυτά, αν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν πτοείσαι και θες να συνεχίσεις.
Προσωπικά σκέφτομαι πως είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά σκέφτομαι παράλληλα πως δεν είναι άσχημα μόνο για τον Φωστήρα αλλά και για άλλες ομάδες. Και σίγουρα, θέλω να υπογραμμίσω πως οι μικρές κατηγορίες χρειάζονται τη βοήθεια της Πολιτείας για να βελτιωθεί το επίπεδο και να ανέβει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad