Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το «μπαμ» της αγωνιστικής για τον Φωστήρα που έφυγε μ' ένα τεράστιο «διπλό» από την έδρα της Επισκοπής (2-3).



Η ομάδα του Ταύρου μέχρι σήμερα (30/11) ήταν ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς να έχει συγκεντρώσει ούτε έναν πόντο.
Από την άλλη, η Επισκοπή σε τρία ματς είχε μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Μόλις στο 3' ο Λευτέρης Σακελλαρίου με όμορφη εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά τον «Φονέα των γιγάντων». Είκοσι λεπτά αργότερα όμως ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο Νικόλτσης με κεφαλιά στο 28' ισοφάρισε για την Επισκοπή που πλέον ήταν το φαβορί. Ωστόσο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο Φωστήρας πήρε ξανά το προβάδισμα με φάουλ του Μήτκα στο 38' και ο Μουστόγιαννης στο 43' με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-3 πριν την ανάπαυλα.
Πάντως το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 45' όταν ο Μπέλερης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-3.
Στο δεύτερο μέρος η Επισκοπή βγήκε μπροστά και πίεσε τον Φωστήρα. Στο 66' ο Πυθαρούλης των γηπεδούχων είδε την κόκκινη κάρτα της ρέφερι Ελευθερίας Μήτση. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννιά ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λάμπρου τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών.
Επισκοπή: Γουναρίδης Παπαδήμας, Λάμπρου, Δουμάνης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Πετράκος, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς
Φωστήρας: Γκέκας, Μουστογιάννης, Γρομητσάρης, Μήτκας, Ράμα, Τεγούσης, Τσεμπέτσι, Μπελέρης, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad