Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Μέ κεφαλιά του Κοτσώνη στο 87' ο Απόλλων νίκησε τον Φωστήρα με 1-0.



Μία κεφαλιά του Κοτσώνη στο 87' αποδείχτηκε αρκετή για τον Απόλλωνα ούτως ώστε να νικήσει 1-0 τον Φωστήρα στη Ριζούπολη και να μπει ιδανικά στο πρωτάθλημα του Νότιου Όμιλου της Football League
Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαν τον έλεγχο. Τρεις φορές έφτασαν κοντά στο αντίπαλο τέρμα για να ανοίξουν το σκορ αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στο 11’ ο Λαγός με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα που μπλόκαρε. Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε και ο Γκονζάλες στο 25’, χωρίς όμως να βρει στόχο, καθώς η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.
Πέντε λεπτά αργότερα, στο 30’ ήταν η σειρά του Κοτσώνη που πάλι με κεφαλιά πέρασε άουτ. Από την πλευρά του Φωστήρα δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο, καθώς δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Το παιχνίδι όσο περνούσε ο χρόνος γίνονταν όλο πιο σκληρό, με πολλές κίτρινες κάρτες και από τις δυο πλευρές. Η εξέλιξη του ματς έδειχνε ότι όποια ομάδα έφτανε πρώτη στο γκολ θα ήταν και η νικήτρια.
Κάτι που έγινε στο 87’ όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοτσώνης από δύσκολη θέση έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Φωστήρα. Να σημειωθεί λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο προπονητής του «φονέα», Κριστόφ Βαζέχα αποβλήθηκε από το γήπεδο, καθώς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. 
Απόλλων Σμύρνης (Ν. Κωστένογλου): Kουτσόπουλος, Χατζηζήσης (78’ Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες(74’ Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο, Ανγκούλο.
Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Σακελλαρίου (62’Ψυχογίος), Γρομητσάρης, Μπίρης, Μπελέρι (78’ Μήτκας), Κακαράς, Σιώπης, Ράμα, Τεγούσης, Κανελλόπουλος ( 54’ Τσεμπέτσι).
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/435221-Apollon-Smyrnis-Fostiras-1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad