Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ά Παίδων ΕΣΚΑΝΑ:Εύκολη επικράτηση του Ικαρου Καλλιθέας επι του Ολυμπιακού με 60-40


O Ίκαρος Καλλιθέας ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Εθνικής Αντιστάσεως στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας Παίδων.

Ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε του Ικάρου μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο όπου στην αρχή προηγήθηκε αλλά στην συνέχεια  η ομάδα της Καλλιθέας με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο διαμόρφωσε το 15-11 σε 33-11(ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε κανένα πόντο για πέντε λεπτά)και έτσι πλέον χωρίς καμία δυσκολία κατάφερε μέχρι το τέλος να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια και να συγκεντρώνει έξι βαθμούς στην βαθμολογία .


Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
(15-11,40-25,53-34,60-40).

Οι διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γερουλάνος και Στασιανός.

ΙκαροςΚαλλιθέας(Βαλληνδράς):Σκυφτός,Πετρόπουλος,Βάρσος,Κατράνης,Ζαχαρίου,Σιαλιδάκης,Κοντιζάς,Αλεξανδόπουλος,Αριδάς,Παπαθανασίου,Περσίδης,Παχνής.

Ολυμπιακός(Πιτσικάλης):Tαπάσκος,Σημαντηράκης,Μερισιώτης,Ραπτόπουλος,Παπαγεωργίου,Τζαιδάς,Κρατημένος,Φίλα,Συρίγος,Αλεξόπουλος,Μαρκου,Πουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad