Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ελευθερία Μοσχάτου(Γυναίκες): Aνασκόπηση 2013-2014



ΓΥΝΑΙΚΕΣ Α.Ο.Ε.Μ.
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΣΚΑΝΑ 2014
Η ομάδα μας, κάνει εξαιρετικές πορείες τα τελευταία τρία χρόνια, με είσοδο για πρώτη φορά στα πλέϊ οφ το 2012, ακολούθησαν τελικοί πρωταθλήματος και κυπέλλου το 2013, και τελικά ένας ακόμη τελικός πρωταθλήματος το 2014 και ταυτόχρονα η κατάκτηση του κυπέλλου, που είναι το 3ο τρόπαιο που παίρνει ο σύλλογος μετά το νταμπλ, επίσης των γυναικών το 2004.
Η ομάδα μας, από την αρχή της σεζόν, παίζοντας ωραίο μπάσκετ, έφθασε στην κατάκτηση του κυπέλλου, απέναντι στην ισχυρή ομάδα νεανίδων του Πρωτέα Βούλας στον τελικό.


1η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΚΑΝΑ
η πρώτη φάση του πρωταθλήματος έγινε σε δύο ομίλους. Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου, προκρίνονταν  στην επόμενη φάση, παίρνοντας μαζί τους τα αποτελέσματά τους, για τον τελικό όμιλο που θα προέκυπτε η τετράδα των πλέϊ οφ. Στη φάση αυτή η Ελευθερία τερμάτισε αήττητη.
Τα αποτελέσματα:                                  Α’ γύρος      -  Β’ γύρος     (με τις ομάδες που προκρίθηκαν)
Α.Ο.Ε.Μ. – Αστέρας Αγ.  Δημητρίου       63- 59               62- 46
Α.Ο.Ε.Μ. – Φάρος Κερατσινίου               64- 33               64- 44              
Α.Ο.Ε.Μ. – Ατρόμητος  Πειραιά              82- 33               53- 36              
Τα αποτελέσματα:                                  Α’ γύρος      -  Β’ γύρος     (με τις ομάδες που δεν προκρίθηκαν)
Α.Ο.Ε.Μ. – Α.Ο.Ν. Αργυρ/πολης             66- 44               61- 33  
Α.Ο.Ε.Μ. – Αναπτυξιακή ΕΣΚΑΝΑ           79- 31               65- 36  
Α.Ο.Ε.Μ. –Προοδευτική                           51- 24               59- 42
Α.Ο.Ε.Μ. – Αιξωνή Γλυφάδας                  88- 37               86- 35
Α.Ο.Ε.Μ. – Έσπερος Καλλιθέας             105- 27              89- 16

από το σάϊτ ΜοσχάτοΤαύροςΣπόρτυ, η απονομή του κυπέλλου στις αρχηγούς μας , Κωνσταντίνου (έπαιξε τραυματίας) και Κακλέα, από τον Δήμαρχο της πόλη μας, κ. Ανδρέα Ευθυμίου.

 
 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΝΑ
Στο κύπελλο η ομάδα μας προχώρησε στο φάϊναλ φορ, βρίσκοντας ουσιαστικά αντίσταση μόνο από ένα από τα φαβορί(και πολυνίκη του θεσμού), τον Φοίνικα Πειραιά στον 2ο Γύρο, ενώ έπαιξε όλα τα ματς εκτός έδρας.
Τα αποτελέσματα:   
1ο γύρος             Α.Ο.Ε.Μ. – Προοδευτική                                     79- 25
2ος γύρος            Α.Ο.Ε.Μ. – Φοίνικας Πειραιά                            70- 63              
προημιτελικός    Α.Ο.Ε.Μ. – Νεάνιδες Ικάρου Καλλιθέας           62- 35 

Στο φάϊναλ φορ( που έγινε στο Κερατσίνι  ) , οι νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας, Πολύ ψηλή & ποιοτική ομάδα, έχοντας στη σύνθεσή τους,  διεθνείς νεανίδες, με εμπειρία και από την Α1 μέσω της γυναικείας ομάδας του συλόγου τους, αιφνιδίασαν με τη δύναμή τους ένα από τα φαβορί, τον Προφήτη Ηλία, και έφθασαν στον τελικό. Η δική μας ομάδα, απέκλεισε τον κάτοχο του τίτλου Α.Ο.Ν.Α., την ομάδα που μας είχε νικήσει στον προηγούμενο τελικό,  σε μια ρεβάνς μετ΄από έναν χρόνο.
Στον τελικό ,  η ομάδα μας είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τις Κωνσταντίνου και Κακλέα να οδηγούν την ομάδα, αν οι νεαρές του Πρωτέα επιχείρησαν μια νέα έκπληξη  και να γίνουν η 2η ομάδα νεανίδων στην ιστορία της ΕΣΚΑΝΑ (μετά τις Εσπερίδες ) που θα έπαιρνε το κύπελλο. Η ομάδα μας με την εμπειρία της αντέδρασε και εξασφάλισε το τρόπαιο, ενώ η Νατάσα Κακλέα αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού.   (τεντεξ ο,657 ,  24 π.  1π. 3/4  2π. 9/13  3π.  1/3 - 4 ασίστ, 5+1:6 ριμπάουντ,   4 λάθη σε 35΄,  6 κερδ. Φάουλ-3 προσωπικά ).
Τα αποτελέσματα στο Φ-4:   
Ημιτελικοί :  νεάνιδες Πρωτέα Βούλας-Προφήτης Ηλία                     5747
                       Α.Ο.Ε.Μ. – Α.Ο.Ν. Αργυρ/πολης               70-44 
Τελικος      :          Α.Ο.Ε.Μ. – Νεάνιδες Πρωτέα Βούλας        61- 53 

 Α. Ε .Ο.  ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ  (  ΝΕΑΝΙΔΕΣ  )     53- 61   Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ    (  13-21  ,  25-36  ,  38-47 ,  53-61   )
ΠΡΩΤΕΑΣ (Τασσιόπουλος Γρηγόρης / Κονδύλης Βησσαρίων  ):  Σιδηροπούλου Ελένη  © 10 ( 1 τριπ. ), Κήτσιου  Χριστίνα 11 , Φωκιανού Αλεξάνδρα  ,  Παυλοπούλου Πηνελόπη  9 , Λαγού-Μεϊμάρογλου Μυρσίνη  2 ,  Δημέλη  Ειρήνη ,  Φασούλα Μαριά-Ελένη 19 ,   δεν έπαιξαν οι :  Αμπντέλ Φατάχ Σερίνα ,  Μιχαλοπούλου Μελίσσα ,   Βάσιλειάδη Χριστίνα , Παπαλιού Δέσποινα , Μπιτζανάκη Αναστασία-Ρουμπίνη  )  ..
ΠΡΩΤΕΑΣ      6/  9(66,7% )-  22/49(44,9%)-  1/12(  8,3%)<>ασ.:  12<>κλ.  5<>ταπ.  3<>( ΡΑ 24 +  9 :> 33 )<>λάθ.  15 .
Α.Ο.Ε.Μ. ( Τσαραπατσάνης Σωτήρης / Παπαναστασίου Ιωάννης.) :  Κακλέα Νατάσα  24( 1 τριπ. ),  Μούλτση Κατερίνα 3( 1 τριπ. ),Ζαχαροπούλου Ελπίδα ,  Τζέμη Ναταλί ,  Μπακετέα Μαρία ,  Κωνσταντίνου Γεωργία © 15 ,  Χαλιβίδου Άννα Νικολ. ,   Ξεπαπαδέα Βίλλυ  ,  Μαυρίδου Μαρία Ελένη  4  ,   δεν έπαιξαν οι  :  Θωμοπούλου Βασιλική ,  Καλάγια Εντόνα ,  Ορφανού Σταυριάνα  )  ..
Α.Ο.Ε.Μ.    15/22(68,2% )-  20/37(54,1%)-  2/13(15,4%)<>ασ.:  10<>κλ.  8<>ταπ.  1<>( ΡΑ 32 +  8 :> 40 )<>λάθ.  17  .

    
2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΚΑΝΑ
Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα μας συνέχισε την καλή της πορεία, παρότι έκανε τις πρώτες της ήττες στη σεζόν, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της οκτάδας, και μπήκε με αβαντάζ έδρας στα πλέϊ οφ.  
 

Τα αποτελέσματα:                                     Α’ γύρος      -  Β’ γύρος 
Α.Ο.Ε.Μ. – Δάφνη Αγ.  Δημητρίου            40- 49               40- 49  
Α.Ο.Ε.Μ. – Προφήτης Ηλίας                 64- 41              43- 51
Α.Ο.Ε.Μ. –Φοίνικας Πειραιά                      54- 32               49- 40
Α.Ο.Ε.Μ. – Κυρίαρχοι Πειραιά                   35- 32               53- 38

  ΠΛΕΪ ΟΦ
Με μια εντυπωσιακή ανατροπή, η Ελευθερία πέρασε στους τελικούς. Ο Προφήτης Ηλίας έκανε το μπρέϊκ στο Μοσχάτο,(Σημειωτέον πως είχε αποκλείσει την Δάφνη στο κύπελλο, ενώ μετρούσε ήδη μια νίκη σε βάρος μας από την κανονική περίοδο). Η ομάδα μας είχε δείξει μια δυσκολία προσαρμογής στο γήπεδο των Καμινίων ενώ ταυτόχρονα, είχε χάσει ένα από τα αμυντικά της όπλα με την εγκυμοσύνη της Μπακετέα. Όμως τα κορίτσια μας ξαναπήραν το πλεονέκτημα με μια επιβλητική εμφάνιση και τελικά την πρόκριση σε ένα δυνατό παιχνίδι. Στο μεταξύ η Δάφνη παρά την ισχυρή αντίσταση του Φοίνικα Πειραιά, είχε κάνει το 2-0 και μας περίμενε με αβαντάζ έδρας και ως φαβορί στον τελικό.
Οι τελικοί έγιναν σε κατάμεστα γήπεδα, και σε καταπληκτική ατμόσφαιρα.
Πιο ξεκούραστος ο αντίπαλός μας έκανε το 1-0 στη Δάφνη, αλλά η ομάδα μας ισοφάρισε στο Μοσχάτο, παρά την σε βάρος μας διαιτησία, σε ένα θρίλερ στην παράταση, με την Χαλιβίδου να δίνει αμυντικό ρεσιτάλ.
Τελικά στο τελευταίο ματς, με την νεανίδα Ξεπαπαδέα να κάνει απίστευτο παιχνίδι(25π,  8 ριμπ), 
 κι ενώ οι δύο ομάδες, ήταν ισόπαλες δύο λεπτά προ της λήξεως, όταν η Δάφνη, με την καθοδήγηση της εξαιρετικής Μανώλη πήρε τη νίκη, ενώ η ομάδα μας διαμαρτυρόταν για ένα μπαράζ σε βάρος μας διαιτητικών αποφάσεων. 
Τα αποτελέσματα:                                  
Ημιτελικοί 
Δάφνη Αγ.  Δημητρίου -   Προφήτης Ηλίας    49- 35 (1-ο) ,   38- 37 (2-ο)
Α.Ο.Ε.Μ. – Προφήτης Ηλίας                        48- 51 (ο-1) ,   49- 35 (1-1) ,    43- 34 (2-1) 

Τελικοί
Α.Ο.Ε.Μ. – Δάφνη Αγ.  Δημητρίου                     43- 49 (ο-1) ,    65-61 (1-1) ,    54- 65 (1-1)

Έτσι τέλειωσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, με ένα τρόπαιο, έναν τελικό και 29 νίκες έναντι 6 ηττών σε 35 παιχνίδια.

Το προπονητικό δίδυμο, (Σωτήρη Τσαραπατσάνη-Γιάννη Παπαναστασίου), χρησιμοποίησε 15 παίκτριες. Πήραν συμμετοχή ακόμη και παγκορασίδες, ενώ μεγάλο μέρος του ρόστερ προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Παρακάτω παραθέτουμε την στατιστική που και όπως κρατήθηκε. Συχνά η στατιστική αδικεί, ή θα έπρεπε να έχει περισσότερα στοιχεία. Η παρούσα π.χ. αδικεί παίκτες που έκαναν αμυντικές δουλειές, όπως ο περιορισμός ή και αν εξαφάνισαν την απειλή ενός αντιπάλου. Τέλος πάντων, μακάρι να είχαμε κι άλλους καταγραφείς για να είχαμε και άλλα στοιχεία.
Η ομάδα μας υπερείχε σχεδόν σε κάθε στατιστική κατηγορία των αντιπάλων της εκτός μιας ελαφράς υποχώρησης στα ριμπάουντ, αν και ως ποσοστό κερδισμένων ανά καλάθι άμυνας επίθεσης και εκεί ήμασταν καλύτεροι. Η γενική υπεροχή αποτυπώνεται στο σκορ, καθώς; Είχαμε μια επίθεση μ.ο 62 πόντων, ενώ δεχόμασταν 41. Δηλαδή μια θετική διαφορά 21 πόντων.


Κάνουμε αναφορά στην 1η στατιστικά πεντάδα χωρίς αυτό να σημαίνει τα πάντα, όπως π.χ. η αμυντική προσφορά των Μπακετέα & Χαλιβίδου ή η αλλαγή του ρυθμού από την Μούλτση, που δεν αποτυπώνεται επακριβώς στην παρούσα στατιστική.  :

Νατάσα Κακλέα με τεντεξ     ο,620 , πρώτη σκόρερ και σε ποσοστό ευστοχίας σουτ , με παρουσία σε κάθε κατηγορία, 2 νταμπλ σκορ(Προφήτη και Δάφνη), 1η σε ασίστ( ρεκόρ 8 σε ένα παιχνίδι) και κερδισμένα φάουλ, και 6 φορές τεντεξ πάνω από 1.
 Βίλλυ Ξεπαπαδέα με τεντεξ  ο,536 , 1η ριμπάουντερ, 2η σε τάπες  και 3η σκόρερ. 3 φορές νταμπλ σκορ(το ένα στους τελικούς), ρεκόρ ομάδας στο τεντεξ με 1,7 στο ματς με τον Έσπερο.
 Ναταλι Τζέμη       με τεντεξ  ο,429 ,  1η σε μπλοκ , 2η ριμπάουντερ.(20 ριμπάουν σε ένα παιχνίδι, ρεκόρ ομάδας) . Επίσης 2 φορές νταμπλ σκορ
 Ανάμεσα σε Ξεπαπαδέα και Τζέμη οι διαφορές σε πόντους και τάπες ήταν ελάχιστες. 
 Γεωργία Κωνσταντίνου η αρχηγός, με τεντεξ  ο,397 , 2η σκόρερ,  2η σε ασίστ.  Πέτυχε τα πιο πολλά τρίποντα. και 2 φορές τεντεξ πάνω από 1, ΄πως επίσης και ρεκόρ πόντων σε ένα ματς (25)
 Ελπίδα Ζαχαροπούλου με τεντεξ  ο,352 , ενώ έχασε το ρεκόρ σε έναν αγώνα των ριμπάουντ, παρά ένα από την Τζέμη (19).  Επίσης 1 φορά νταμπλ σκορ.
Επίσης η Κατερίνα Μούλτση, είχε το καλύτερο ποσοστό στις βολές(υπάρχει το ποσοστό της Μάνου, αλλά δεν έχει το απαιτούμενο μίνιμουμ 10 βολων)

Η στατιστική απόδοση μετριέται με δείκτες(τεντεξ-ράνκινγκ), που σημαίνουν αρκετά, αλλά όπως είπαμε ένας παίκτης με χαμηλό δείκτη μπορεί να προσφέρει άλλα πράγματα στο παιχνίδι.
Το τεντεξ δίνει έναν συντελεστή (μετρά διάφορα στοιχεία βάση του χρόνου συμμετοχής. Γι αυτό σε μικρούς χρόνους είναι αναξιόπιστο. Κανονικά κάτω των  8 λεπτών ανά αγώνα δεν ισχύει καθόλου, αν και εδώ το παραθέτουμε με γκρίζα στοιχεία ενδεικτικά. Υπ όψιν ο υπολογισμός του τεντεξ, αδικεί τους περιφερειακούς ειδικά τους πλέϊ μέϊκερ, έναντι των ψηλών.
Όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης τόσο καλύτερο είναι το  ΤΕΝΤΕΧ. Ένας αρνητικός δείκτης δηλαδή -0,100 είναι  κάκιστη απόδοσηAπό δείκτη πάνω του 0,200 αρχίζει αυτό που θα λέγαμε ικανοποιητική απόδοση, με το 0,500 να είναι δείκτης καλής απόδοσης ενώ  από το 0,500 σε αγώνα αρχίζουν τα έξτρα πράγματα. όσο πλησιάζουμε το 1,000  πλησιάζουμε αυτό που λέμε μεγάλο παιχνίδι. Σπανίως πάντως οι παίκτες περνούν το 1,000, σε έναν αγώνα, όπου τότε έχουν γίνει εξωπραγματικά πράγματα. Το ρεκόρ αγώνα στην Α1 είναι απίθανο 1,991 (Μαυροειδής με τον Ολυμπιακό).  Αυτά ισχύουν για έναν αγώνα. Στην συγκεντρωτική μιας σεζόν βεβαίως τέτοια νούμερα είναι άπιαστα, καθώς οι καλές εμφανίσεις συναθροίζονται με τις κακές, & οι δείκτες είναι πιο αρκετά πιο χαμηλοί 
Το ρανκινγκ (το δικό μας δεν είναι πλήρες) μετρά διαφορετικά, χωρίς το χρόνο, ενώ έχουμε προσθέσει στη συγκεντρωτική του τεντεχ τα +& -φάουλ (κάτι που δεν κάναμε στα ματς). 
…………………………………………………………………………………………………………
 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ
Ζαχαροπούλου Ελπίδα (31 ετ., θεση  5 )   101 ποντ. (μ.ο.   3,0 πόντοι) <>σε 34 ματς  537’ συμετ.- μ.ο. 15,8’)
1π.( 21/  34<>61,8%)-2π.( 40/101<>39,6%)--3π.( …/….<>00,ο%)-  24 ασίστ <>22 κλεψ <> 12 μπλοκ – 
  77 ΑΜ.Ρ-  63 ΕΠ.Ρ > Συν 140 Ρ.) -   30  ΛΑΘΗ <>  29 +φάουλ<>  35 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,352  ranking:  189
(μ.ο : o,7 ασσίστ<> o,6 κλεψ.<> o,4 μπλοκ<\>(2,3 ΑΜ.Ρ-1,9  ΕΠ.Ρ > Συν 4,1 )</> o,9 λάθη- o,9 +φάουλ-1,0-φάουλ   )
………………………………………………………………………………………………………
Θωμοπούλου Βασιλική (17 ετ, θεση  2.3 )    64 ποντ. (μ.ο.    2,8 πόντοι) <>σε 23 ματς  267’ συμετ.- μ.ο. 11,6’)
1π.(  8/  14<>57,1%)-2π.( 28/ 65<>43,1%)--3π.(  0/    3<>   ο,ο%)-  19 ασίστ <>10 κλεψ <>   1 μπλοκ – 
  20 ΑΜ.Ρ-   6 ΕΠ.Ρ > Συν   26 Ρ.) -   10  ΛΑΘΗ <>  13 +φάουλ<>  12 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,243  ranking:     65
(μ.ο : o,9 ασσίστ<> o,4 κλεψ.<> o,oμπλοκ<\>( o,9ΑΜ.Ρ- o,3 ΕΠ.Ρ > Συν 1,1 )</> o,4 λάθη- o,6+φάουλ- o,5 -φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Κακλέα Νατάσα      (31 ετ., θεση  2.3.4 )          484 ποντ. (μ.ο. 13,8 πόντοι) <>σε 35 ματς  (1.019’ συμετ.- μ.ο. 29,1’)
1π.( 94/133<>70,7%)-2π.(134/220<>60,9%)--3π.(41/129<>31,8%)-  107 ασίστ <>81 κλεψ <> 17 ...  μπλοκ  – 
130 ΑΜ.Ρ-  33 ΕΠ.Ρ > Συν 163 Ρ.) -   89  ΛΑΘΗ <>143 +φάουλ<>  61 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,620  ranking:  632
(μ.ο : 3,1 ασσίστ<> 2,κλεψ.<> o,5 μπλοκ<\>(3,7 ΑΜ.Ρ- o,9  ΕΠ.Ρ > Συν 4,7 )</>2,5 λάθη-4,1+φάουλ-1,7-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Καλάγια  Εντόνα    (31 ετ.,  θεση   5 )             13 ποντ. (μ.ο.  o,8  πόντοι) <> σε 16 ματς  (    72’ συμετ.- μ.ο.   4,5’)
1π.(  1/    2<>00,ο%)-2π.(  6/  26<>23,1%)--3π.(  0/  1<>   ο,ο%) -     5 ασίστ <>04 κλεψ <> 00 μλποκ – 
  21 ΑΜ.Ρ-   4 ΕΠ.Ρ > Συν   25 Ρ.) -    9  ΛΑΘΗ <>001 +φάουλ<>007 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,139  ranking:    10
(μ.ο : o,3 ασσίστ<> o,3 κλεψ.<> ..,. μπλοκ <\>1,3 ΑΜ.Ρ- o,3ΕΠ.Ρ > Συν 1,6 )</> o,6 λάθη- 0,1+φάουλ- o,4 -φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Καραπατάκη Μελίνα     (14 ετ.,  θεση   2 )       3 ποντ. (μ.ο.   1,5 πόντοι) <>σε    2 ματς  (     29’ συμετ.- μ.ο. 14,5’)
1π.(  1/002<>00,ο%)-2π.(  1/  12<>00,ο%)--3π.( …/….<>00,ο%)-    4 ασίστ <>... κλεψ <> ...  μλποκ  – 
    2 ΑΜ.Ρ-    1 ΕΠ.Ρ > Συν     3 Ρ.) -     1  ΛΑΘΗ <>    3 +φάουλ<>    1 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    -ο,034  ranking:   - 1
(μ.ο : 2,0 ασσίστ<> <> ..,.. κλεψ.<> ..,. μπλοκ <\>1,0 ΑΜ.Ρ- o,5  ΕΠ.Ρ > Συν 1,5 )</> o,6  λάθη-1,5+φάουλ-  o,5  -φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Καράτζαλη Μαρία-Ιωάννα (17 ετ., θέση   5 )    ….. ποντ. (μ.ο. …,. πόντοι) <>σε    2 ματς  (     18’ συμετ.- μ.ο.    9,0’)
1π.(  0/    2<>  ο,ο%)-2π.(  0/    2<>  ο,ο%)--3π.( …/….<>00,ο%)-  ... ασίστ <>  2 κλεψ <>  ...  μλποκ  – 
   2 ΑΜ.Ρ-    1 ΕΠ.Ρ > Συν     3 Ρ.) -    0  ΛΑΘΗ <>    2 +φάουλ<>    2 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,056  ranking:      1
(μ.ο : ..,. ασσίστ<> 1,κλεψ.<> ..,. μπλοκ <\>1,0 ΑΜ.Ρ- o,5  ΕΠ.Ρ > Συν 1,5)</>0,0 λάθη-1,0+φάουλ-1,0-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Κωνσταντίνου Γεωργία(28 ετ., θέση  1-2 )    356 ποντ. (μ.ο. 10,8 πόντοι) <>σε 33 ματς  (   909’ συμετ.- μ.ο. 27,5’)
1π.( 71/106<>67,ο%)-2π.( 82/206<>39,8%)--3π.( 42/154<>27,3%)-  87 ασίστ <>77 κλεψ <> ...  μλποκ  – 
  89 ΑΜ.Ρ-  21 ΕΠ.Ρ > Συν 110 Ρ.) -   65  ΛΑΘΗ <>122 +φάουλ<>  55 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,397  ranking:  361
(μ.ο : 2,6 ασσίστ<> 2,κλεψ.<> ..,. μπλοκ  <\>2,7 ΑΜ.Ρ- o,6  ΕΠ.Ρ > Συν 3,3 )</>2,0 λάθη-3,7+φάουλ-1,7-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Mάνου  Τζίνα              (20  ετ., θέση  3-4)           23 ποντ. (μ.ο.   1,9 πόντοι) <>σε 12 ματς  (  143’ συμετ.- μ.ο. 11,9’)
1π.(  5/    6<>83,3%)-2π.(  9/  26<>34,6%)--3π.(  0/006<>  ο,ο%)-    6 ασίστ <>  4 κλεψ <> ...  μλποκ  – 
  18 ΑΜ.Ρ-    4 ΕΠ.Ρ > Συν   22 Ρ.) -     9  ΛΑΘΗ <>    7 +φάουλ<>  18 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,077  ranking:    11
(μ.ο : o,5  ασσίστ<> o,3  κλεψ.<> ..,. μπλοκ  <\>( 1,5 ΑΜ.Ρ- o,3  ΕΠ.Ρ > Συν 1,8 )</> o,8 λάθη- o,6+φάουλ-1,5-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Μαυρίδου Μαρία – Ελένη(22 ετ., θέση  4)  58 ποντ. (μ.ο.   2,0 πόντοι) <>σε 29 ματς  (382’ συμετ.- μ.ο. 13,2’)
1π.(   4/  10<> 40,ο%)-2π.( 27/  81<>00,ο%)--3π.(  0/    3<>  ο,ο%)-    6 ασίστ <> 16 κλεψ <>   9 μπλοκ – 
  72 ΑΜ.Ρ-  25 ΕΠ.Ρ > Συν 097 Ρ.) -   20  ΛΑΘΗ <>    7 +φάουλ<>  43 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,175  ranking:    67
(μ.ο : o,2  ασσίστ<> o,6 κλεψ.<> o, μπλοκ<\>2,5 ΑΜ.Ρ- o,5  ΕΠ.Ρ > Συν 3,3 )</> o,7 λάθη- o,2+φάουλ-1,5-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Μούλτση Κατερίνα  (29 ετ., θέση  1-2 )       180 ποντ. (μ.ο.   5,3 πόντοι) <>σε 34 ματς  (  813’ συμετ.- μ.ο. 23,9’)
1π.( 28/  37<>75,7%)-2π.( 37/  76<> 48,7%)--3π.( 26/125<>20,8%)-  58 ασίστ <> 36 κλεψ <>   2 μπλοκ – 
  40 ΑΜ.Ρ-    8 ΕΠ.Ρ > Συν   48 Ρ.) -   49  ΛΑΘΗ <>  38 +φάουλ<>  50 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,157  ranking:  116
(μ.ο : 1,7 ασσίστ<> 1,κλεψ.<> o,1  μπλοκ<\>1,2 ΑΜ.Ρ-  o,2  ΕΠ.Ρ > Συν 2,4 )</> 1,4 λάθη- 1,1+φάουλ1,5-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Μπακετέα Μαρία      (28 ετ., θέση  3-4 )     92 ποντ. (μ.ο.   3,4 πόντοι) <>σε 27 ματς  (  504’ συμετ.- μ.ο. 18,7’)
1π.(   7/  22<>31,8%)-2π.( 23/  69<>33,3%)--3π.( 13/  57<>22,8%)-  46 ασίστ <> 34 κλεψ <>   3 μπλοκ – 
  34 ΑΜ.Ρ-  36 ΕΠ.Ρ > Συν   70 Ρ.) -   34  ΛΑΘΗ <>  28 +φάουλ<>  39 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,188  ranking:    95
(μ.ο : 1,7 ασσίστ<> 1,κλεψ.<> o,1  μπλοκ<\>1,3 ΑΜ.Ρ- 1,3  ΕΠ.Ρ > Συν 2,6 )</> 1,3 λάθη- 1,0+φάουλ-1,4-φάουλ  )
…………………………………………………………………………………………………………
Ξεπαπαδέα Βίλλυ    (19 ετ., θέση  4-5  )   305 ποντ. (μ.ο.   8,7 πόντοι) <>σε 35 ματς  (   830’ συμετ.- μ.ο. 23,7’)
1π.( 57/000<>46,7%)-2π.( 121/246<>49,2%)--3π.(   2/    9<>22,2%)-  26 ασίστ <> 56 κλεψ <> 27 μπλοκ – 
(  180 ΑΜ.Ρ-101 ΕΠ.Ρ > Συν 281 Ρ.) -   65  ΛΑΘΗ <>113 +φάουλ<>101 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,536  ranking:  445
(μ.ο : o,7 ασσίστ<> 1,κλεψ.<> o,8 μπλοκ<\>5,1 ΑΜ.Ρ-2,9  ΕΠ.Ρ > Συν 8,o )</>1,9 λάθη-3,2+φάουλ-2,9-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Ορφανού Σταυριάνα    (17 ετ., θέση  1-2 )   46 ποντ. (μ.ο.    2,3 πόντοι) <>σε 20 ματς  (   156’ συμετ.- μ.ο.   7,8’)
1π.(  7/  10<>70,ο%)-2π.(14/  36<>38,9%)--3π.(   3/  11<>27,7%)-   12 ασίστ <> 10 κλεψ <>   1 μπλοκ – 
  16 ΑΜ.Ρ-    3 ΕΠ.Ρ > Συν   19 Ρ.) -   15  ΛΑΘΗ <>    8 +φάουλ<>  12 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,231  ranking:    36
(μ.ο : o,6  ασσίστ<> o,5  κλεψ.<> o,1  μπλοκ<\>o,8  ΑΜ.Ρ-  o,2 ΕΠ.Ρ > Συν 1,0 )</> o,8 λάθη- o,4+φάουλ- o,6 -φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Τζέμη Ναταλι           (24 ετ., θέση  4-5  )        303 ποντ. (μ.ο.   8,9 πόντοι) <>σε 34 ματς  (727’ συμετ.- μ.ο. 21,4’)
1π.(  43/  69<>62,3%)-2π.( 130/334<>38,9%)--3π.( …/….<>00,ο%)-  26 ασίστ <> 73 κλεψ <> 29 μπλοκ – 
106  ΑΜ.Ρ-  80 ΕΠ.Ρ > Συν 186 Ρ.) -   50  ΛΑΘΗ <>  59 +φάουλ<>  84 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,429  ranking:  312
(μ.ο : o,8 ασσίστ<> 2,κλεψ.<> o,9 μπλοκ<\>3,1 ΑΜ.Ρ- 2,4  ΕΠ.Ρ > Συν 5,5 )</>1,5 λάθη-1,7+φάουλ-2,5-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
Χαλιβίδου Άννα-Νικολέτα (25 ετ., θέση  2-3  )150 ποντ. (μ.ο.    4,3 πόντοι) <>σε 35 ματς  (618’ συμετ.- μ.ο. 17,7’)
1π.(  13/  38<>34,2%)-2π.( 36/  91<>39,6%)--3π.( 22/  91<> 24,2%)-  62  ασίστ <> 41 κλεψ <> ...  μλποκ   – 
  30 ΑΜ.Ρ-  20 ΕΠ.Ρ > Συν   50 Ρ.) -   60  ΛΑΘΗ <>  43 +φάουλ<>  59 -φάουλ  ….&   ΤΕΝΤΕΧ:    ο,126  ranking:     78
(μ.ο : 1,8 ασσίστ<> 1,κλεψ.<> ...  μλποκ  <\>o,9  ΑΜ.Ρ- o,6  ΕΠ.Ρ > Συν 1,4 )</>1,7 λάθη-1,2+φάουλ-1,7-φάουλ   )
…………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………
συνολικά  στατιστικά ομάδας  σε   35 ματς  ( & 1 παράταση )

Α.Ο. Ελευθερία Μ.           2.185 πόντοι (μ.ο.  62,4 πόντοι)
1π.( 360/  609<>59,1%)-2π.( 689/1.592<>43,3%)--3π.( 149/ 589<>25,3%)-  488  ασίστ <> 466  κλεψ <>   101 μπλοκ –
962 ΑΜ.Ρ-453 ΕΠ.Ρ > Συν  1.415 Ρ.)- 525 ΛΑΘΗ <> 622 +φάουλ<>582 -φάουλ &   ΤΕΝΤΕΧ:  ο,361  ranking:  2.545
(μ.ο: 13,9 ασσίστ<>13,3 κλεψ.<> 2,9 μπλοκ<\>(27,5 ΑΜ.Ρ-12,9 ΕΠ.Ρ>Συν 40,4)</>15,ολάθη-17,8+φάουλ-16,6-φάουλ )
_   _  _  _  _   _  _  _  _   _   _   _   _   _   _   _   _   _   _   _   _  _  _  _   _  _  _  _   _   _   _   _   _  _  _  _   _  _  _  _   _   _   _   _   _   _   Αντίπαλοι                           1.443 πόντοι  (μ.ο.  41,2 πόντοι)
 1π.(  311/556<>55,9%)-2π.( 416/1.309<>31,8%)--3π.( 100/364<>22,5%)  -  251  ασίστ <> 218  κλεψ <> 33 μπλοκ –
1.026 ΑΜ.Ρ-410 ΕΠ.Ρ > Συν 1.436 Ρ.)- 860 ΛΑΘΗ <>582 +φάουλ<>622 -φάουλ .&  ΤΕΝΤΕΧ:   ο,148  ranking:    897

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2014/09/2013-2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad