Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Ιωνικός Νίκαιας ενισχύθηκε με τον Μοσχατιώτη Θοδωρή Βασιλόπουλο ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Α2 με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής.


Ακόμη περισσότερη ποιότητα και «βάθος» πρόσθεσε ο Ιωνικός Νικαίας στην περιφερειακή του γραμμή, καθώς ξάφνιασε με την απόκτηση του Θοδωρή Βασιλόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Α2 με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής.
Του Παναγιώτη Δρακόπουλου
Παρά το γεγονός ότι ο 22χρονος γκαρντ-φόργουορντ (ύψους 2,00μ.) κυνήγησε το μεγάλο «άλμα» στην Α1 και βρέθηκε… μισό βήμα από δύο ομάδες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας (σ.σ. η μία επαρχιακή και η άλλη της Αττικής), εν τέλει οι εν λόγω περιπτώσεις δεν τελεσφόρησαν, με τον Ιωνικό να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να τον κάνει δικό του.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η γενικότερη τραγική πορεία της Αγίας Παρασκευής «τράβηξε» προς τα κάτω -και- τον Βασιλόπουλο, που προερχόταν από σπουδαία παρουσία με τη φανέλα του Παγκρατίου, στη δεύτερη χρονιά του (2012-’13) ως επαγγελματίας. Ετσι, φέτος ο φέρελπις γκαρντ-φόργουορντ θα επιδιώξει να αφήσει πίσω του την κακή παρένθεση της περασμένης σεζόν στο Κοντόπευκο και να επανέλθει σε… υψηλά στάνταρ, με τον Ιωνικό να του δίνει αυτή τη δυνατότητα δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του…
Πλέον, ο κόουτς Καραγιάννης έχει στα χέρια ακόμη ένα περιφερειακό «όπλο», που μπορεί να του προσφέρει μπόλικες λύσεις αμυντικά (σ.σ. το δυνατό του σημείο), αλλά και επιθετικά, όντας all-around παίκτης με αξιόπιστο μακρινό σουτ.
Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Νίκαιας κινείται και για την απόκτηση ενός σέντερ για να συμπληρώσει το φετινό της ρόστερ, με την περίπτωση του Βαγγέλη Γκέρου να είναι σε πρώτο πλάνο.

http://www.superbasket.gr/permalink/262206.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad