Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΄Γ Εθνικής για τον Εθνικό όπου επικράτησε με 2-0 της Νέας Ιωνίας στο γήπεδο του Μοσχάτου.



Στην  επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ Εθνικής προκρίθηκε ο Εθνικός μας, που επικράτησε με 2-0 της Νέας Ιωνίας,χάρις στα γκολ των Παυλάκη (16') και Μάναλη  (75')

Ο Εθνικός ξεκίνησε με τους Βουτσινά, Χαλκιά, Πολυχρονίδη, Ξενιτόπουλο, Σαμιώτη, Παυλάκη, Μακρή, Λύγκο, Σάμιο, Μάναλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι  με τους Παναγιωτόπουλο,Αχμέτ,Σινάνι,Ρικούνοφ,Τύρπο,Βάλβη,Καριατλή,Βογάτσα,Σάντρια,Γεωργόπουλο,Νυσαριώτη.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι  χάνοντας την πρώτη ευκαιρία με τον Μάναλη στο 10' το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος. 

Τρία λεπτά αργότερα απο κόρνερ του Σάμιου ,ο Σούφλας πήδηξε πιο ψηλά απο όλους αλλά ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε στη δεξιά του γωνία.

Στο 16',ο Εθνικός άνοιξε το σκορ όταν  απο κάθετη μπαλιά του Λύγκου ο Παυλάκης έκανε το 1-0.Στο 26', η κεφαλιά του Σούφλα δεν βρήκε στόχο,ενώ στο 37 το σουτ του Καριατλή βρήκε σε σώματα και έφυγε κόρνερ.
Στο 58' ο Σαμιώτης κάνει το σουτ χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα διχτυα
Ο Καραχαλιος στην θέση του Γεωργοπουλου
Στο 61' ο Βαγατσας έκανε το σουτ από μακριά αλλά ο Βουτσινάς έβγαλε σε κόρνερ. 
Στο 63' ο Φετσης θα πάρει την θέση του Σούφλα
Στο 69' ο Σταφσουλάι στην θέση του Παυλάκη
Γκολ ο Μάναλης για το 2-0 απο σέντρα του Ξενιτόπουλου απο αριστερά!!!
Στο 80' μπήκε ο Τογρού στη θέση του Σάμιου.
To εξαιρετικό γκόλ του Μάναλη με κεφαλιά στο 75' 


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/10/live.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad