Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

"Ερασιτεχνικά στην Α2 χωρίς διάλυση της ΚΑΕ"

Tην παρέμβαση της πολιτείας ή της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Βουλής ζητάει ο  Ίκαρος Καλλιθέας ο οποίος με αίτημα του στην Ελληνική ομοσπονδία επιθυμεί να αγωνιστεί στην Α2 σαν ερασιτεχνικό σωματείο (όπως και οι αντίπαλοι του άλλωστε), χωρίς όμως την διάλυση της ΚΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ίκαρου
 «Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, διαβάζοντας τα επί μέρους δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο έχει να κάνει την παρακάτω δήλωση: 1ον) Δεν έχει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα 2ον) Έχει 8 αθλητές στις Μικρές Εθνικές Ομάδες, που γι' αυτόν είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και προσφορά 3ον) Επί τρία χρόνια στην Α1 τήρησε το άπαν του Κανονισμού Πρωταθλήματος, δεν ήταν δυνατόν όμως να αντέξει σε άνιση, μη ισόνομη και μη αξιοκρατική διεξαγωγή Πρωταθλήματος. 4ον) Ο ΙΚΑΡΟΣ υποβιβαζόμενος στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έκανε όλες τις προς τούτο ενέργειες για ένα Πρωτάθλημα ίσων ευκαιριών και ταχυτήτων όπως το πνεύμα του αθλητικού Νόμου 2725/1999 άρθρο 115 Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έχει απαράβατες ηθικές αξίες που εν έτη 2014 τον εμποδίζουν να αγωνιστεί σε ένα Πρωτάθλημα που άλλες ομάδες θα αγωνίζονται σαν ερασιτέχνες και άλλες θα υποχρεώνονται να είναι επαγγελματίες . Κατέθεσε λοιπόν αίτηση-έκκληση στην ΕΟΚ και στην ΓΓΑ να άρει την άδικη -παράνομη και με παγκόσμια πρωτοτυπία, Προκήρυξη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και να του επιτρέψουν να αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με την Ερασιτεχνική του Ομάδα (διατηρώντας και επί ένα χρόνο την ΚΑΕ, όπως προβλέπει ο Νόμος). Ο ΙΚΑΡΟΣ δεν μπορεί να συμβιβαστεί παρά μόνο σε ένα Πρωτάθλημα Α2 που ή όλοι θα είναι επαγγελματίες ή όλοι ερασιτέχνες. 5ον) Ο ΙΚΑΡΟΣ ποτέ δεν θα επέλεγε οικειοθελή πτώση στην Β' Εθνική και γι' αυτό το λόγο η απόφαση για το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί είναι της ΕΟΚ.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ
ΥΓ. Ζητάμε την παρέμβαση της πολιτείας ή της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Βουλής για το δίκαιο αίτημα μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad