Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Νίκη του Εθνικού με 1-3 εκτός έδρας επι του Αίαντα Σαλαμίνας.

Πραγματοποιώντας  αρκετά καλή εμφάνιση  ο Εθνικός επικράτησε με 1-3 του Αίαντα Σαλαμίνας σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της αντιπάλου ομάδας .

Πριν την αναμέτρηση τιμήθηκε ο Γιάννης Μαντζουράνης από τη  διοίκηση του Αίαντα..

 Οι "Κυανόλευκοι" ξεκίνησαν με τερματοφύλακα το Ντούση , ενώ στην άμυνα ήταν οι Χαλκιας,Χέλης,Μακρής και Ξενιτόπουλος...Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Σαμιώτης,Φέτσης ,Σούφλας ,Σάμιος ενώ στην επίθεση βρέθηκαν οι Λύγκος και Μάναλης. 

  Στο πρώτο ημίχρονο και με όλους να είναι αρκετά επηρεασμένοι από τη  ζέστη η ομάδα του Εθνικού  είχε κατοχή μπάλας άλλα όχι ιδιαίτερες φάσεις όμως στο 37 το σκόρ άνοιξε όταν ο Μάναλης πήρε το ριμπάουντ από  ασθενή απόκρουση  του αντίπαλου κίπερ σε σουτ του Σάμιου.
 
 
Εν συνεχεία ο προπονητής του Εθνικού  Χατζηαλέξης άλλαξε όλη την ομάδα πλην του Χέλη...τοποθετώντας τους Ντόντα,Μπένα,Πολυχρονίδη,Γκορόγια Γερόλυμο,Παυλάκη,Πίσσας ,Σταφσουλάι και Στρακόσια..
 Στο 42, ο Γκορόγιας είχε δοκάρι  σε φάουλ που εκτέλεσε..
 Απο κει και πέρα και στην επανάληψη ο Εθνικός συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας  και  στο 70 από εκτέλεση φάουλ απο τα δεξιά ο Παυλάκης έκανε προβολή στο πρώτο δοκάρι για το 0-2..
 Στο 74 ,οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με σουτ έξω απο την περιοχή,ενώ στο 80, ο Ελθίνι πήρε τη θέση του Ντόντα..Στο 85, ο Χέλης με έξυπνη κεφαλιά ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 1-3..... 


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/08/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad