Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ηχηρές μεταγραφές για την ΑΕ Μοσχάτου.

Με ηχηρές μεταγραφές ξεκίνησε η ΑΕ Μοσχάτου για  να ενισχυθεί όσο το δυνατό καλύτερα για την νέα αγωνιστική περίοδο  ώστε έτσι να μπορέσει να καλύψει  τα κενά που δημιουργήθηκαν στην ομάδα με τις αποχωρήσεις ορισμένων παικτών της.
Ετσι λοιπόν απόκτησε τον 22χρονο μέσο Σπύρο Τσούκη που έμεινε ελεύθερος απο το Χαιδάρι έναν παίκτη ικανό και έμπειρο που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Φωστήρα και την Κόρινθο.
Τον Γιαννακόπουλο Γεώργιο απο την Ηλιούπολη ,τον μικρό δεκαοκτάχρο αμυντικό παίκτη Μουντοκαλάκη Στέλιο απο τον Πολυκράτη,τον Νικολάου Σπύρο απο την Αγία Ελεούσα .
Επίσης σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Μοσχάτου μας είναι ότι επανέφερε στην αγωνιστική δραστηριότητα έπειτα απο αποχή ενός χρόνου τον πολύ καλό αμυντικό  παίκτη Λέβαν Λαλιάνι που μαζί με τον Γίαννη Ρωμανό που παρέμεινε και αυτός η ομάδα θωρακίζει  πλέον τα αμυντικά νώτα της.
Οι μεταγραφές τις ΑΕ Μοσχάτου θα έχουν συνέχεια με την προσθήκη ακόμη 2-3 παικτών(σεντερ φορ,τερματοφύλακα,κτλ ) που γρήγορα θα ανακοινωθούν και αυτές.  



1 σχόλιο:

  1. Η ομάδα του Μοσχάτου μας και φέτος θα παρουσιαστεί ξανά αρκετά δυνατή διότι διαθέτει ικανούς παίκτες για την κατηγορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad