Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: Θα προσπαθήσουμε η ομάδα να πετύχει του χρόνου και νέα άνοδο...Πήρε Ελ Κάντι ο Εθνικός!

Το στίγμα του για τη χρονιά που έρχεται γεμάτη αισιοδοξία στον Εθνικό και με στόχο την άνοδο έδωσε μέσω της mikriliga.com ο προπονητής της ομάδας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης!

Επιστρέφει στην Γ’ Εθνική του χρόνου. Αλλά το όνομα του παραμένει... βαρύ. Γι’ αυτό και ο προπονητής του Εθνικού, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, μιλώντας στη mikriliga.com κάνει σαφές πως στόχος τη νέα σεζόν είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να πάει εκ νέου για την άνοδο στη Football League!
«Κακά τα ψέμματα, στην Γ’ Εθνική και για να σωθείς απλά, χρειάζεται να κάνεις πρωταθλητισμό, έτσι όπως είναι τα πράγματα. Το όνομα του Εθνικού και η ιστορία που έχει αυτός ο σύλλογος, πρέπει να σε κάνουν να βλέπεις ψηλά. Πρέπει ο Εθνικός να πρωταγωνιστεί όπου και αν παίζει. Είτε θέλουμε, είτε... όχι, θα προσπαθήσουμε η ομάδα να πετύχει του χρόνου και νέα άνοδο», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα μεταγραφών και ρόστερ:
«Ό,τι έχω ζητήσει μέχρι στιγμής απ’ τη διοίκηση, το έχουμε πετύχει. Έχουμε στα... σκαριά 2-3 μεταγραφές ακόμα, γίνονται επιλεκτικές κινήσεις. Θα πρέπει να γνωρίζω τους παίκτες που έρχονται στην ομάδα, να ταιριάζουν στη δική μου φιλοσοφία, αλλά και στο κλίμα που... βγάζει ο Εθνικός. Δεν παίρνουμε παίκτες, απλά για να πάρουμε. Στόχος μας τώρα είναι να βρούμε έναν τερματοφύλακα, έναν στόπερ και έναν σέντερ φορ...».

«Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο επιθετικό Γιάννη Ελ Κάντι. Ο νεαρός αγωνιζόταν- μέχρι πρότινος- στον Αο Σύρου, ενώ η προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Αργοναύτης».
Πηγή:http://www.mikriliga.com

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad